| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Rysio42 DAEWOO ESPERO 2,0 CD ... Międzychód | 2005-03-09 08:40:32 Witam!
Czy ktoś z was wymieniał już napinacz paska wieloklinowego Poli-V W 2.0 albo w 1,8. Czy można wymienić samą rolkę tego napinaczaalbo łożysko, w jaki sposób ona jest do tego napinacza przymocowana? Ewentualnie jeżeli ktoś z was mógłby podać mi średnicę tej rolki, byłbym bardzo wdzięczny. Wiem ,że w katalogu występuje tylko sam napinacz za 150 zł , ale tak samo jest z napinaczem paska klinowego klimy, niby trzeba kupić cały napinacz , ale w rezultacie wystarczy wymienić jedno łożysko za 12 zł i kropka. Może taką samą operację można przeprowadzić na napinaczu paska Poili-V(wielorowkowego). Będę i tak próbował wymiemić tylko rolkę , ale gdybym miał odpowiedzi na zadane przeze mnie pytania to byłoby łatwiej. Pozdrawiam Rysio |
![]() john espero 2.0 LPG warszawa | 2005-05-14 11:27:35 Wiem że można wymienić samo łożysko,mocowane jest srubą.
Koszt około 50 zl kupuję się u opla. Trzeba miec podnosnik gdyż od spodu trzeba odkręcac . Pozdrawiam John |
Kiniusia Opel Vectra 2,2 dTi Kraków/ Trzebinia | 2005-05-14 19:37:27 Rysio42 skontaktuj się na priv ze SPERmOjadEk'iem, wiem, że On ostatnio coś kombinował w poruszanym przez Ciebie temacie.
Pozdrawiam Kiniusia
|
mukaso PEUGEOT 406 Kielce | 2006-03-17 19:31:37 Dla zainteresowanych. Do rolki napinacza klimy pasowało polskie łożysko 6301DDU za całe 7 zł. Jedna śruba, trochę gimnastyki przy wybiciu starego i hałas jak ręką odjął. |