MotoNews.pl

Blacharka pomocy!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kto robi dobrze blache?? mam wgiecie w maluchu z przodu obok swiatla na krawedzi kto mi to wyklepie??? pisac jak najszybciej nr gg 3248042

zakonserwuj i przejezdzij zime
Bo pozimie moze bcy tego wiecej.
Jakims sprayem machnij bylerdzy nei było

ale ja chce miec juz to zrobione na cacy bo zamierzam to zrobic i przez zime nie ruszac furu
umi ktos to robic dobrze??

nie nie umi nikt...
Chłopie przeczekaj zime i maluj na wiosne.
ps. w zimei malowac to tylkow komorze dobrze nagrzanej widziałem auto malowane w garazu w zimie po roku...

widzialem jakis program gdzie x-zibith bral fure i odnawial
napisz a noz zrobi ci to zagiecie

Cytat:
2005-11-23 17:54:21, wloszek2 pisze:
widzialem jakis program gdzie x-zibith bral fure i odnawial napisz a noz zrobi ci to zagiecie

wes sie koles nie gas :|

jest zimno wiec to musi byc ktos bardziej profesjonalny. Jest np taki bajolek za oplem.

yyyyyyyhymm dzieki
pozdro

A robił ktoś w automobil klubie? u Mazurkiewicza? Bo chyba sie do niego zgłosze z moim wgnieceniem. Za wyprostowanie tego chce 200zł a za polerke i wypełnienie ubytków lakieru jakieś 300zł

Mazurkiewicza moge polecic, kupe lat pracuje w tym zawodzie i wie co robi, do najtanszych blacharzy nie nalezy ... cos za cos Jezeli mam komus polecic blacharza to tylko on.

Cytat:
2006-03-21 10:26:22, sq8jx pisze:
Mazurkiewicza moge polecic, kupe lat pracuje w tym zawodzie i wie co robi, do najtanszych blacharzy nie nalezy ... cos za cos Jezeli mam komus polecic blacharza to tylko on.

Dzięki.