MotoNews.pl
11 Kalendarz - cowy o tym myslicie? (140481/27) - NT

Kalendarz - cowy o tym myslicie?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
ostatnio od mojego kuzyna ktory pracuje w GM w gliwicacha dokladnie zgrzewa dachy opla agili dostalem kupe gadzetów z GM i miedzy innymi kalendarz na sciane z stronami na kazdy miesiac ale to nie o oplu chcialem tu .... myslame czy niedalo by sie zrobic jakiegos kalendarza FSO mialme nawet zamiar napisac do FSO zeby mi przyslali ich aktualny ale niewime czy oni jeszcze maja na kartki do drukarki a co dopiero na drukowanie kalendarza w drukarni ...
wiec tak pomyslalem jak by wlasciciel swojich furaczków ( najlepiej klasyki ) ale w idelanym stanie wlasciciwie wszystkie zebrali zdiecia swoje prywatne i nietylko w jednym miejscu to dalo by sie cos takiego zmontowac... ja akurat mam dostep do taniej i bardzo dobrej drukarni wiec czemu nie.... profesjonalnego grafika tez znam wiec mysle ze cos by sie dalo zmontowac...
co wy na to ....

Od tygodnia Pemek robi kalendarz jakbys nie zauwazyl. juz ze 4 miesiac sa. co prawdsa zerzniety z top gear, ale juz sa projekty na cos swojego :]

Aktualnie jest gotowych na "zero" 5 miesiecy dzis doszła zielona Wawa Marka jeśli ktos potrafi zrobic cos lepszego to chetnie przekarzę pałeczkę lub zaprosze do wspołpracy. Co do wypuszenia takiego kalendarza przypuszczam ze nie wszyscy sie zgodzą na to - a dlaczego? bo niekazdy sie zgodzi aby ktoś sobie kase nabijał na jego samochodzie no chyba że cały zysk będzie przekazany na konto stowarzyszenia

jestem absolutnie na nie. zanim go sie zrobi, rozwiezie po regionach i sprzeda minie rok, na ktory kalendarz mialby byc. poza tym bedzie drogi. ja sie nie zgadzam.

bardzo chetenie sie przyloncze- mam juz pare prac graficznych na swojim koncie - miedzy innymi ulotki kina helios , ulotki sieci lokali gastronomicznych spiz itp
wiec bardzo chetenie!
powiedzcie tylko z kim gadac i wszystkie szczegoly techniczne.

Cytat:
2006-03-28 20:31:12, PAGAN pisze:
jestem absolutnie na nie. zanim go sie zrobi, rozwiezie po regionach i sprzeda minie rok, na ktory kalendarz mialby byc. poza tym bedzie drogi. ja sie nie zgadzam.

Czyli wersja tapetowa kalendarza jest jak najbardziej trafiona nie trzeba jej drukować i rozprowadzać i jest zadarmo

w kompie tak, w druku nie. mielismy juz przygody z kalendarzem. teraz mozna sobie nim tapetowac pokoj.

eee. ja juz pare rzeczy robilem takich -wysylka kosztuje 7 zl pryjoprytetem i do paczki zmiesci sie za to kwote z 10 kalendarzy a drogi bardzoe niemusi byc - 10 zl to by byl maks!
to co ey na to a pozaty mnie wszystkie kalendarz zaczynaja sie od stycznia! mozemy zrobic np maj 2006 maj 2007

odpuśc sobie hehe!

aha i moglby byc mniej wiecejw tej formie

a co sie stalo pagan ze mozna nim tapetowac pokoj ?
wiecie co to moze zrobimy tak .... macie juz jakies projekty lub cokolwiek ?
podeslijcie mi to ( volvo300@wp.pl ) i zobaczycie ze jednak da sie z tego wykrzesac cos ladnego !

panowie, powiem tak. robcie co chcecie, ale kasy klubowej w to angazowac nie bedziemy.

nawet o tym nie myslamer - mialme na mysli ze kalendraz sam na siebie zarobi ...a tak z ciekawosci ile liczy teraz kasa klubowa?

cos kolo 4 tysi.
juz raz byl robiony kalendarz i okazal sie niestety klapa. koszty wydrukowania mimo tego, ze byly minimalne okazaly sie zbyt duze.
po tych wszystkich gadzetach, w ktorych mrozi sie kase jestem sceptycznie nastawiony na wydawanie kasy na gadzety, a w kalendarz w szczegolnosci.

No ale przecież można łatwo przerowbić wersję elektroniczną z tego roku na wersję papierową roku 2007. Wtedy zdąży się ze wszystkim. Zresztą mam wydrukowany kwiecień i maj na papierze foto matowym i wisi na ścianie i wygląda super. Wystarczy dodać tylko grubszą białą tekturkę oraz jakąś stronę tytułową, zbindować i kalendarz gotowy. Ostatnio Ojciec Dyrektor cały czas jest na nie z pomysłami.

a wiesz z pagan ze ja BYM z wielka checia kupil polar ten ktory byl kiedys w ofercie a teraz pisze ze seja limitowana... myslales o puszczeniu serii nr 2

Cytat:
2006-03-28 23:25:04, krasu3 pisze:
myslales o puszczeniu serii nr 2

trzeciej ale niestety nie będzie 3 serii

serii 3 nie bedzie. co prawda robreg mnie namowil, abym skontaktowal sie z producentem i zagadal, dzieki czemu przypuszczalnie bylaby trzecia seria bez mojego zaangazowania, ale bylaby na duzo bardziej srogich warunkach niz poprzednie edycje.
jestem z gadzetami na nie, bo nie widze sensu ladowac kase w cos, co sie nie sprzeda od razu tym bardziej, ze nie traktujemy gadzetow jako zarobek dla klubu. jesli ma byc gadzet, to niech bedzie uzyteczny tj. kamizelka odblaskowa czy flaga na auto. poza tym mamy mnostwo gadzetow u kierownikow regionow i mimo, ze ceny zostaly obnizone to wciaz ich jest za duzo. nie bede tez wpierdalac sie w duze ilosci gadzetow, aby obnizyc ich koszt, bo i tak te zabawki beda sie kurzyc minimum rok na polce.
priorytetem jest dla mnie wysprzedanie tego co mamy, a potem bedzie cos nowego.
drugim priorytetem jest ustalenie calej kasy klubowej, z ktorym nosimy sie z janiem od lutego. ze wzgledu na brak synchronizacji wolnego czasu podsumowanie to bedzie w kwietniu.

A co macie na wysprzedaży ? - Może coś kupię

Tego możesz dowiedzieć się od kierownika swojego regionu.