| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Sp4rkY SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2'110-2 1,5 MPI Siedliszcze [LUB.] | 2006-03-30 13:15:25 Jak wyglada sytuacja z zakładaniem hak'a do ładzianki?
słyszalem ze jezeli chce zalozyc to musze miec w/w hak wbity w dowód rej. a żeby wbili to musi być on jakiegoś nowego typu, czyli odkręcany..
prawda to? aha moze ma ktos do oddania/odsprzedania taki hak ?? czy pasuje z jakis innych aut? (np. 125p) |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2006-03-30 17:23:46 z tego co widziałem, to wszystkie obecnie sprzedawane haki są odkręcane
jedne mają tzw system szybkiego demontażu, drugie-tańsze- są przyczepione na śruby. W razie gdybyś się wybierał za zachodnią granicę bez przyczepki, to poprostu odkręcasz
wejdź na allegro,wpisz w wyszukiwarkę hasło"hak", w dziale motoryzacja wyskakuje 8 stron z wynikami. zorientujesz się mniej wiecej jak wyglądają i w jakiej są cenie. aha, ja w siódemce miałem taki przykręcany w dwóch czy trzech miejscach do podłogi bagażnika i pod zderzak,wiec chyba czegoś takie trzeba by szukac [ wiadomość edytowana przez: Grzesiek dnia 2006-03-30 17:27:10 ] |
kolba20ZGIERZ ŁADZIARZ Łada 2107/Volvo 940 ZGIERZ | 2006-03-30 17:57:42 Ja mam hak zbyteczny ale od Samary , nie wiem czy bedzie pasował do 2107 musiałbym go oblukac ale coś czuje ze raczej wątpliwe!! Chociaż może !!!!!!! |