Srodek do czysczenia wtryskow i gaznikow

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiec chodzac po markecie znalazlem w dziale motoryzacji srodek do czysczzenia wtryskow i gaznikow - zaciekawlo mnie to bo nawet cena nia byla zbyt wysoka ok. 15zl wiec moje pytani brzmi czy warto takie cos sprobowac? czy jest to pic na wode? nie pamietam z jakiej to firmy bylo ;/

Cytat:
2006-03-13 14:51:24, garg pisze:
Wiec chodzac po markecie znalazlem w dziale motoryzacji srodek do czysczzenia wtryskow i gaznikow - zaciekawlo mnie to bo nawet cena nia byla zbyt wysoka ok. 15zl wiec moje pytani brzmi czy warto takie cos sprobowac? czy jest to pic na wode? nie pamietam z jakiej to firmy bylo ;/

a podepnę się pod posta... jest tego full...
co wy na to????

nikt tego nie probowal ?

mówią, żeby kupować STP albo Shella, ale ja się nie znam.
Dykta rulez

Podobno liqui molli jest najlepszy Tak słyszałem tylko....

No ale czy to w ogole cos dziala?

A czy ktoś próbował czegos takiego ?
Tytuł strony
Z tego co piszą to wygląda całkiem interesująco.

Uzylem kiedys STP do czyszczenia wtrysków i co?Po kilkunastu kilometrach otwieram maske a tam kapturek zaslepiajacy ostatni wtrysk zżarty i wszedzie pełno paliwa!

Ja uzywałem STP w białej buteleczce (ponoc jest lepsze niż w czarnej) i generalnie szkód nie było korzyści hmm cięzko powiedziec Liqui Molli tez jest dobre

ja uzywalem i jakos zadnej roznicy nie zauwazylem...

Używałem Shella - nie zaszkodził, czy pomógł? Nie wiem. Może przestał kopcić?
Kupie go jednak ponownie toż to nie majątek 8zł na 40lit

Pozdr.

Cytat:
2006-03-15 10:50:58, pazur pisze:
A czy ktoś próbował czegos takiego ? Tytuł strony Z tego co piszą to wygląda całkiem interesująco.

ja kiedys zainwestowalem napewno nie zaszkodzilo ale i niepomoglo przynajmniej nie zauwazylem roznicy silniczek jak kopcil tak kopcil pomogla wymiana uszczalnieczy i pierscieni 2szlif i reczne docieranie

To wiecej szkod robi niz pomaga? hm moze lepiej darowac sobie

Na pewno nie szkodzi a może pomóc tak bym to ujął.

Ja to wyprobuje po wypłacie - bo jak mi zas cos walne to nie bede mogl jezdzic a ten ceramizer czy jak mu tam - to w sklepach nie widzialem ani na stacjach

JEZELI KTOS MYSLI ZE "CERAMIZER" POMOZE TO GRUBO SIE MYLI...PRAWDE MOWIAC TO TYLKO MOS2 DZIAŁA ZMNIEJSZAJĄCO TARCIE....PROPONUJĘ ZAJRZEĆ NA STRONĘ WWW.LIQUI-MOLY.PL...........TU MÓWIMY O ORYGINALNYCH NIEMIECKICH PRODUKTACH MIEDZY INNYMI DO CZYSZCZENIA WTRYSKÓW ITP...

INJECTION REINIGER (OCZYSZCZACZ WTRYSKÓW)
Środek do czyszczenia układu wtrysku. Czyści zanieczyszczone systemy wtrysku benzyny. Optymalizuje moc silnika i zapewnia czystość wewnątrz układu wtryskowego. Chroni cały system paliwowy przed korozją. Przywraca prawidłowe spalanie, co niweluje problemy ze startem silnika, zapewnia jego równą pracę, przywraca pierwotne przyspieszenie. - nie ma ceny ;/

ja uzywalem 2 srodkow do czyszczenia uklady wtryskowego benzyny, za 1 razem jakiegos niemieckiego (nie pamietam nazwy) a za 2 STP czarne i nie mialem zlych przygod ale zby cos sie poprawilo to tez nie za specjalnie