Polas uległ wypadkowi :/

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w piatek kolo 13:30 polas został lekko skasowany na ulicy popiełuszki małe najechanie na tył uszkodznia sa takie: maska reflektory, kierunkowskazy,zderzak,tyle co zdazylem zobaczyc. teraz czekam na goscia zeby oszacowal mi kosztorys na AC zdjecia załącze na dniach. i przy okazji wypadku zostal zrobiony nowy projekt przeróbki. tzn usuwanie wszystkich kierunków bocznych na błotniku i z przodu. zastapia to lampy z vw bory.no trzeba bedzie poszukac jakies fajnego zderzaczka. macie moze jakies propozycje na zderzak???

Przejezdzalem tamtedy i widzialem jakis rower i myslalem że gorzej było, a jak z policja nie miales problemu ?
Dzwon podstawą tuningu

Cytat:
2006-03-04 07:13:15, Marek pisze:
Przejezdzalem tamtedy i widzialem jakis rower i myslalem że gorzej było, a jak z policja nie miales problemu ? Dzwon podstawą tuningu

wszystko jest OK. tylko trzeba mandat odebrac bo gosciu symulowal ze go szyja boli

[ wiadomość edytowana przez: _POLO_ dnia 2006-03-04 09:26:55 ]

Widzialem akcje, wygladalo to tak jakby sie twoje tuningi policji nie podobaly. Ale dzwon to podstawa tuningu

Widocznie los chcial zeby POLO zmienil wyglad
A tak na powaznie to widze ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo.
A co do zderzaczka.. to moze Ten ?
Pozdrawiam.

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2006-03-04 12:03:34 ]

Cytat:
2006-03-04 11:56:15, zoom pisze:
Widocznie los chcial zeby POLO zmienil wyglad A tak na powaznie to widze ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. A co do zderzaczka.. to moze Ten ? Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2006-03-04 12:03:34 ]

hehe... tym to mozna drogi w zimie odsniezac. Polak

[ wiadomość edytowana przez: Siwy_mk2 dnia 2006-03-08 23:08:18 ]

Cytat:
2006-03-04 02:29:25, _POLO_ pisze:
w piatek kolo 13:30 polas został lekko skasowany na ulicy popiełuszki małe najechanie na tył uszkodznia sa takie: maska reflektory, kierunkowskazy,zderzak,tyle co zdazylem zobaczyc. teraz czekam na goscia zeby oszacowal mi kosztorys na AC zdjecia załącze na dniach. i przy okazji wypadku zostal zrobiony nowy projekt przeróbki. tzn usuwanie wszystkich kierunków bocznych na błotniku i z przodu. zastapia to lampy z vw bory.no trzeba bedzie poszukac jakies fajnego zderzaczka. macie moze jakies propozycje na zderzak???

Heh krystian ty to masz takie akcje że.. no ale rób polówe i powrót na city

P.S Dawaaajj Krystian moje gry

Cytat:
2006-03-04 11:56:15, zoom pisze:
Widocznie los chcial zeby POLO zmienil wyglad A tak na powaznie to widze ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo. A co do zderzaczka.. to moze Ten ? Pozdrawiam. [ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2006-03-04 12:03:34 ]

chyba sobie zoom jaja robisz, tragiczne to

co myslicie o tym zderzaku

Cytat:
2006-03-10 12:36:51, _POLO_ pisze:
co myslicie o tym zderzaku....

Zderzak spoko spoko, ale zapodaj foty jak wygląda teraz polaś bo niewidziałem

Taki sobie.. a ten podest to do czego ?

I kulfonku rozwalisz zanowu