Pomoc w montarzu foli do przyciemniana szyb

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kto by mi pomogl w przyciemnieniu szyb w audi coupe lub kogos kto by mi zrobil za mala cene mam wlasna folie bo w fimie chca za 2 male i 1 duza szybe 450 zl

ja bede przyciemnial usiebie mi powiedzieli 500 zł ale to bedzie jakos wygladac a nie jak samemu sobie przyciemnisz nie zaluj kasy na to bo zpieprzysz wyglad auta tylko

przyciemniac to tylko dobra folia i najlepiej profesjonalny zaklad co zaklada. Tania folia zrobi sie fioletowa i wyblaknie. Ja mam fuul profesjonalke i po 5 latach nic jej nie jest. mozna nawet myc ja benzyna ekstrakcyjna i nic sie nie dzieje.

Robiłęm 2 razy, pierwszy na foliach 3M w zakładzie profesjonalnym 600PLN za wszsytkie szyby bez przedniej (Passat),
a drugi raz zakładane przez kumpla 400PLN, folie jakieś lepsze, nie znam firmy (Fabia).
W obu przypadkach było dobrze. Przecież i tu i tu ludzie to robią, co za różnica czy w zakładzie czy nie?
T.

a szlyszalem ze jakis gosc w sandomierzu przyciemnia i to niedrogo
ja zbyt duza kasa teraz nie dysponuje wiec jak kto by znal jakies taniego kolesia lub zaklad.

Co do przyciemniania szybek ... hmm ... fakt ... profesjonalny zaklad to profesjonalny zaklad,robia zajebista robote.Ja sam sobie przyciemnilem i jestem bardzo zadowolony z tego co zrobilem a robilem to pierwszy raz w zyciu.Na koncie mam juz kilka innych autek moich kumpli i tez nie narzekaja.Ale jak chcesz naprawde pelny luksus to rzeczywiscie profesjonalny zaklad ale tam Ci policza w granicach 500 zl.

[ wiadomość edytowana przez: _ToMi_ dnia 2006-03-15 14:49:09 ]

ale mi chodzi nie wszystkie szyby tylko tylnia i 2 boczne

A ja jak jeszcze mialem T4 szybki przyciemnilem w Auto Crafcie. Bylem bardzo zadowolony. Robota wykonana bardzo ladnie. Przez dwa lata folia wygladala super i nic sie z nia brzydkiego nie dzialo Koszt z tego co pamietam to 150zl szyba tylna i 80zl szyby boczne. Tylko ze to bylo dwa latka temu Wiem ze jak sie samemu zdemontuje szybki i zawiezie sie im to jest jeszcze taniej. Chyba 60zl za boczne szyby i 120zl za tylna.

tylko u mnie sa klejone szybki.
i ciezko jest je zdemontowac. wiec sam sie nie łapie

Rapcio ma racje jak przyciemniac to Auto Craft. Znam pare osob ktore tam przyciemnialy i wyglada to doskonale.

w sanomierzu też tanio nie jest, za przycieminenie szyb w cieniasie chcą ok 450 zł tylna i boczne

w jaanie na loku niezle robia tez

moze narazie sie wstrzymam z przyciemnianiem a zrobie cosik ciekawego w srodku. brewki sobie juz zamontowalem jeszcze zostalo mi tapicerka polki tylniej z glosnikami.

znalazlem juz goscia i zaklad ktory mi przyciemni szyby w nisku auto marko czy cos takiego za tylnia i 2 boczne powiedzial 300 zl a nie 500 zl czy 450 zl dzieki wszystkim za pomoc .

z atestem ?

tak pewnie w nastepnym tyg sobie zamontuje

a przy wchodzeniu w obroty audi powinno tak popierdywac nierownomiernie ?