[PF klasyk] tuleki gum-met do resorów wąskich 4-o piórowych

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie - co tu dobrać jako zamiennik, gdzie ewent dostać oryginał, a może zregenerować stare? Chetnie poslucham waszych opinii

Cytat:
Jak w temacie - co tu dobrać jako zamiennik, gdzie ewent dostać oryginał, a może zregenerować stare? Chetnie poslucham waszych opinii

A czym one sie roznily od mr-owskich.Byly mniejsze??Ja kiedys kupilem do mojego fiata 86r i byly za male.

owszem sa mniejsze(na 90%) i wezsze (to na 100%) w kazdym razie moze je jeszce masz

Cytat:
owszem sa mniejsze(na 90%) i wezsze (to na 100%)

Wiesz co to chyba nie takie ,one byly na szerokosc takie same tylko srednica zewnetrzna byla za mala bo stare wyprasowalem a te nowe weszly palcami i jescze byl chyba 2 minimetrowy luz.
Ale na pocieszenie moge sprawdzic na strychu bo moj dziadek nachomikowal tego troche i moze co ssie znajdzie

w najgorszym wypadku zawsze możesz oddać kowalowi do rozkucia resor aby pasowały te większe

A gdy ja szukam jakiś tulejek czy innych pierdół do mojego forda to mam zaprzyjaźniony sklep gdzie pan szuka w katalogach innych marek czasami i godzine czegoś co podpasuje , musze tylko zawsze pomierzyć starą albo przynieś to on sam pomierzy

Pozwole sobie wyciągnąć temacik bo zacczyna mnie czasowo cisnąc, ponieważ załatwilem sobie na rpzyszły weekend garaż z kanałem, chciałem przłożyć resorki bo moje są już wklęsłe w 2ga stronę a brakuje mi tych cholernych tulejek tylko, może jednak ktoś z was stosował jakiś zamiennik lub ma dostęp do oryginału?

Pozwole sobiep podac wymiary bo pomierzyłem, może ktoś będzie znał zamiennik dł tulejki wew 56mm, dl tulejki zew 50 mm, srednice:
zew tulejki zewnettrznej :28mm, wew tulejki zewnetrznej 24mm, zew tulejki wewnętrznej 18mm, wew tulejki wewnętrznej 12 mm (czyli na dluga srubke 12ke... samlece czegoś szukać po Łodzi, jak znajde to dodam inof o zamiennikach dla potomnosci