Dobre szroty & sklepy w Poznaniu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, potrzebuje informacji na temat szrotow w poznaniu & okolicach, gdzie da sie zdobyc zewnetrzne detale do duzego fiata i ogolnie starsych aut
dzieki za pomoc
pozdrowka

Witam.
Jeden z lepszych szrotów jest w Swarzędzu - ul Rabowicka 2.
RUFF mi dał namiary i idzie tam wyczaić fajne gadżety
Szrot jest jeszcze na Wysogotowie/Skórzewie duży, ale dawno tam nie byłem, bo drogo jak cholera... :/

A jeśli potrzebujesz tanich części, to w Przeźmierowie jest hurtownia LUMA ul. Wiosny Ludów (nie pamiętam numeru), ale jest duży szyld
Pozdro

Ze szrotów polecam Swarzedz, pełna samoobsługa oraz negocjacja cen no i świerzy towar co do sklepów to jest ich tyle że ohho tylko wybierać ale jakbyś coś taniej potrzebował to zapraszam do mnie na hurtownie ABC przy Norwida 8.

wielkie dzięki panowie, w piątek wolne od wykladow wiec pojezdze (nie autem niestety - komunikacja miejska ) po okolicy

to moze ja podepne sie pod ten post a gdzie sa takie dobre autosalony w krakowie

Wyciągam trupa z szafy i ponawiam pytanie o lokalizację fajnych złomów w Poznaniu i okolicach...
Póki co znam już:
Złomet w Swarzędzu, ale u nich ostatnio bardzo słabo z nowymi dostawami
Krotoski & Cichy - bez komentarza
Eco cars na Fortecznej, z tym że oni od 1.03.06 wpowadzili nowe zarządzenie, zgodnie z którym klient nie może ot tak sobie wejść i się rozejrzeć co by chciał zakupić, a właśnie taka forma robienia zakupów mnie najbardziej interesuje.

Słyszałem, że w którejś uliczce w bok od Malwowej na odcinku od Grunwaldzkiej do Złotowskiej/Poznańskiej jest dobry supermarket, zna ktoś?
Poza tym złom w Komornikach też był kiedyś słynny, jakieś szczegóły na temat sytuacji obecnej? Jak tam trafić?

Dzięki z góry

Frezjowa szrot

Dzięki!

(I przy okazji przypominam o spocie FSOAK 19.03 13:30 pod stadionem Lecha - będziesz?)

Cytat:
2006-03-16 21:40:55, jacek_s pisze:
Dzięki! (I przy okazji przypominam o spocie FSOAK 19.03 13:30 pod stadionem Lecha - będziesz?)

yy nie wiem moze bede ale troche nauki mam i w sobote jest spot WLKP GROUP o 11 na Ostrowskiej - bedziesz?

Gdzie dokładnie na Ostrowskiej? Spróbuję się pojawić, ale obiecać nie mogę, też z uwagi na naukę .

Cytat:
2006-03-17 00:07:12, jacek_s pisze:
Gdzie dokładnie na Ostrowskiej? Spróbuję się pojawić, ale obiecać nie mogę, też z uwagi na naukę .

żebym ja to iwedział heh
ale o 11 chyba zbiurka pod norauto pod m1 a na ostrowskiej jest jakiś placyk do upalania