Ile kosztuje tak orientacyjnie kpl CB

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie ile kosztuje taki zestawik hmm...

[ wiadomość edytowana przez: cabriolecikxr3i dnia 2006-03-17 15:01:08 ]

ale jaki?

moze poczytaj

KLIK 1

KLIK 2

KLIK 3

pozniej pytaj
a ceny proponowanych modeli szukaj na allegro

jake to dobre pytanie, szukam czegoś dobrego napewno ktoś w klubie jest posiadaczem CB i jest zadowolony z niego więc piszcie jakie macie i czy jesteście zadowoleni z uzytkowania

zapoznaj sie z watkami ktore sa podane masz tam opinie jakie radia jakie anteny po co dublowac watki nawet jak ci nie chcialo sie szukac znalazlem ci a ty dalej ponawaisz swoje pytanie

przeciez masz tam jasno opisane
nie zasmiecajmy forum jesli juz istnieje pare innych watkow na temn temat
jak sie zorientujesz to radio uniden 510xl

dzięki lukas_s jesteś wielki

przyznaje się bez bicia miałem lenia ale już przeczytałem i mniej więcej już wiem jaki model mnie interesuje jeszcze raz wielkie dzięki lukas_s

ja kupilem unidena 510xl i wlasnie za chwile jade na dluzsza trase i bede testowal jak mnie slychac antenka dostrojona na cacy wiec moze jakies 10-15 km bedzie

... niop ja polecam antenke magnetyczną HUSTLER ..... mert długości .... niezły zasięg ..... do tego radyjko tti 770 ..... ładne niebieskie podświetlenie ..... plusem jest mozliwośc programowego przełaczenia pomiędzy zerami a piątkami .... dodatkowo rególacja wzmocnienia odbioru + wzmocnienia gruszki .... acha .. zmiana kanałów w gruszce .... NOSKOWI taki komplecik udało mi sie załatwić za 380 zł .....

... antena testowana przy 170 km/h ..... nie chciało jej ściagnąć (wada magnesówek) ....

Potwierdzam, zajebiste radyjko TTi 770 + bardzo dobra antena HUSTLER'a - niska cewka i długi bat - duża skuteczność ...

Naprawde goraco zachecam do takiego zakupu !

Dzięki panowie na pomoc w wybraniu modelu, postanowiłem zakupić TTi 770 i antenke HUSTLER-a, bez odioru

też mam antentę hustler, testowana przy ponad 190 i trzymała się elegancko