MotoNews.pl

Felgi nie pasuja!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam cieszylem sie dzis jak dzieciak ze beda mial nowe felgi ale nie bylo mi do smiechu kiedy zalozylem je na mojego orionka i okazalo sie ze wystaja za blotniki (wiec policja moze sie czepiac ) i dziwi mnie to bardzo bo widzialem juz fordy an takich felgach chyab ze moze o innej szerokosci ale trudno wiec moge powiedziec tak felgi 7,25 Et 35 15cali nie pasuja do forda felgi wygladaja tak:

chyab ze zle to odczytalem pzdr

[ wiadomość edytowana przez: xaaoo dnia 2006-03-20 21:27:32 ]

[ wiadomość edytowana przez: xaaoo dnia 2006-03-20 22:10:39 ]

a jaki jest otwor na piaste??

Yyyy, coś nie teges, bo takie ET, ptzy takiesz szerokości musi pasować bez dwóch zdań

Może tak jak Pytlar kombinuje, nie doszły Ci do końca przez otór, albo coś...

coś zupełnie nie teges.. ja miałem założone 7,5 x16 et 35 i było ok.. więc ta felga musi pasować bez dwóch zdan..

Dodam ze na feldze byla opona 195/50 po zalozeniu wystawalo dokrecali to w wulkanizacji wiec chyab dobrze to zalozyli jelsi mowicie ze to powinno pasowac to chyba jutro znow sie przejade pzdr

Jak na mój gust z tego napisu co podałęś na fotce nie wynika ani ET ani szerokość...

Szukaj dalej cyferek...

[ wiadomość edytowana przez: Wojo dnia 2006-03-20 22:17:29 ]

ja tam sadze ze to sa felgi od audii i piasta za mala:] i felgi przez to tak odstaja:]

Felgi jedzily na citroenie ponoc pasuja do peugotow pzdr

no to jak w citroenie to on ma duzo mniejsze ET!! niemozliwe ze ma 35 bo by nie weszly do citroena!!

tak tak francuzy przwarznie maja jakies ET18 mam taki R13 zimowe super sie smiga sa male ale szeroko rozstawione .

Jak juz pisano - te cyferki nie oznaczaja danych felgi.Szukaj gdzies indziej

chyba ,ze poszerzysz nadkola!! to ftedy bedzie nawet fajnei wygladalo!!

Przy Et 35 pasowałyby na bank więc jeśli masz od Citroena maja małe et i bedą mocno wystawać i trzeć o nadkola