Getz 1,3 spalanie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam!!!

Byłem na przeglądzie samochód jak w temacie po 60000 zrobili wszystko fajnie poza tym, że mam wrażenie że pali więcej zmierzyłem na 1 baku i wyszło 7 litrów i zapaliła mi sie raz check engine jak myślicie sknocili coś. Tak przy okazji wymienili mi 2 tuleje gumowe przy stabilizatorze drogi sie kłaniają za materiały zapłaciłem i ostatnio coś centralny zaciął się kilka razy tutaj stawiam na wilgoć ciagłe rozmarazanie i zamarzanie ale fakt że przed przegladem było ok.

pozdrawiam wszystkich
A.K

W sumie to nie wiem o co Ci w tym poscie chodzi??? To są wrażenie czy pytanie o spalanie? Nawet nie wiemy czy w tarsie czy gdzie indziej te 7 l.?

Ale może ja nie wiem...

PS. Napisz ile zapłaciełeś za wszystko?

hey!!!!

Zapłaciłem coś tak niecałe 450 PLn policzyli za przegląd, olej, płyn hamulcowy, płyn do chłodnicy gumki do stabilizatora.

pozdrawiam A.K

ps. aha a tak w sumie zastanawiałem się głośno dlatego to są wreażenia moje z tym spalaniem teraz spytam konkretnie jak u was jest przy 1.3 przy mieszanych warunkach pół miasto pół trasa na trasie ok 100-120 km/h ma ktos ok 7 l. Mam zamiar poobserwowac zjawisko tym bardziej że błysnęło wprawdzie raz check engine

Za wszystko 450 PLN

To chyba bardzo tanio?

Co do spalania to ja mam 1.1 więc porównanie marne, ale:
Miasto: 7.8 L (POZNAŃ i jego wieczne korki)
mieszany: 6.5 L.
trasa: 6 L.

PZDR.
P.S. Mi też raz zapalił się CHECK ale na moment prz 90 km/h i potem już nigdy więcej (jak byłem na przeglądzie podłączyli kompa i nic nie znalazł.)