Stożek Coupe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam wszystkich !!!!
Chcę kupić stożek do swojej Coupejki,wiem że przyrost mocy po zamontowaniu samego filtra jest znikomy,ale mam pytanie do was bo na pewno ktoś też ma zamontowany,jak zachowuje się silnik,czy nie ma żadnych problemów i czy odgłos jest faktycznie dobry ?? Brzmi rasowo ?? No i na koniec jak stożek najlepij wybrać do niego ??
Dzięki i pozdrawiam
WESOŁYCH ŚWIĄT

witam generalnie przy samym zakupie stożka musisz zwrucić szczegulną uwagr na sposób jego wykonania to znaczy czy w miejscach klejonych czyli na spodzie i gurze storzka jest widać wyciągnięty klej na jego boki bo jeśli tak to prosił bym o zrezygnowanie z takiego filterka gdurz jest on częściowo zatkany klejem a filtr dobierasz średnicą przyłącza i wielkością im większa tym jest większa przepustowość powietrza a co do dzwięku to napewno z resztą morzesz sobie to sprawdzić jak zdejmiesz tylko rure zaraz przy obudowie filtra i taki sam dżwięk będziesz miał po jego montarzu no a wiem co mówie bo nie jeden montowałem pozdrawiam

Sadzac po dacie pierwszego posta podejrzewam ze kolega Acce juz albo dawno zalozyl nie czekajac na odpowiedz albo zrezygnowal ze strozka Ale nic, zawsze dobrze jest poznac czyjes obiektywne i fachowe zdanie To tak na marginesie.
Pozdrawiam
Marcin

no niestety nie miałem wcześniej dostępu do internetu a i czasu terz zbytnio nie miałem no myśle że się poiprawie