| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Franc SYMPATYCZNY GOŚĆ była 2107, teraz Gol ... Gdańsk | 2006-03-17 20:31:58 kolo mojego domu otwieraja nowy klub,mieszkancy ulicy sa przeciwni,a mimo tego otwieraja.Jakos nie popieram tego klubu kolo domu.Zaczna sie bujki, kradzieze w autach,dewastacje i samochody poparkowane gdzie popadnie.Zobaczcie strone klubu TUTAJ |
misiekns ŁADZIARZ Lada Samara / PF 126p Nowy Sącz | 2006-03-17 22:47:52 Ja mieszkam przy drodze wiodącej z najwiekszej imprezowni w miescie na jedno z osiedli, gdzie mieszka najwiecej mlodych osob i wiem co to znaczy... auta przy ulicy zostawic nie moge - juz lusterka stracilem... wiec rozumiem Franca i popieram ! |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | 2006-03-17 23:57:18 eee. moze nie bedzie tak zle?
mieszkalem jakis czas kolo klubu - i w sumie nie bylo dramatu. W weekendy praktycznie non stop sie patrole snuly - wiec i samo osiedle bylo lepiej pilnowane... Pogadaj moze z dzielnicowym? |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2006-03-18 12:10:58 To teraz pomysl sobie co maja powiedziec ludzie mieszkajacy w Sopocie. Klub co 15 metrow, hałas, pełno ludzi przez 24h przez okragly rok. Samochody parkuja gdzie popadnie i jakos ludzie z tym zyja.
Bedzie dobrze - ta dyskoteka tak samo szybko zniknie jak sie pojawiła. To nie jest miejsce na takie rzeczy. |
sheriffnt Loża Szyderców Łada 21072/Fiat Temp ... Gdynia | 2006-03-18 12:26:10 Witam
Hehehe... Leszek a znasz kogoś normalnego z Sopotu??
|
onikaaa SYMPATYCZNY GOŚĆ Gdańsk | 2006-03-18 16:13:35
eloł ale czy wszędzie trzeba dojechać pod same drzwi samochodem?zresztą nie wydaje mi się ze ludzie na impreze beda samochodem dojezdzac skoro maja tramwaj autobus i skm, raczej bym petycje napisała o zwiększenie czestotliowsci kursowania w czasie weeknedów, zeby nie zalegali na przystankach i nie uprawiali obszczymurstwa, ... a o miejsca parkingowe też była afera przy budowie manhatanu , zresztą zawsze są dobre, strony bo ul, matejki w życiu by nie wyremenotowali gdyby nie iwestycja w Bajke , zresztą może to ożywi troche wrzeszcz,
i jakmieszkańcy obawiają sie że bedą parkować na chodniku , to ciekawe co sie bedzie dziac jak wybudują to http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/news.phtml?id_news=17962 pozdrawiam, |