Mój pierwszy kjs

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wystarowałem dziś w kjs o puchar rektora polibudy. była niezła mocna ekipa w sumie 60 furek. i 2 ladzianki. pilota miałem z łapanki ale dał radę. niestety po 4 próbie posypał mi się zapłon i nie ukończyłem kjs-a. w sumie było fajnie. był asfalt, szutr i błoto po osie. jak znajdę jakieś foty na sieci to wrzucę.
na razie jedna

Ale błotko afe. A jakie miałeś miejcie po 3 próbie
DEx

Dex, nie oczekuj wyników na pierwszym kajtku To nie jest takie proste

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

nie jechałem dla wyniku. raczej by się oswoić z tego typu imrezami

wygrzebane

była jeszcze jedna ladzianka

Szkoda samci, bo wyglada na zdrowa.
DEx

Cytat:
Szkoda samci, bo wyglada na zdrowa

szkoda to jak teściowa do studni wpadnie. auto ma jeżdzić a nie stać

Jak teściowa wpadnie do studni to jest spokój, a takich Ładnych samara jak na lekarstwo.
DEx

Witam
E tam Dex, przesadzasz, Samara jak Samara, a dobrze że startuje, dobre wyniki to najlepsza reklama dla auta..
A 2103 Rogacka to wtakim towarzystwie niezły rarytas

Cytat:
2006-03-27 11:06:54, mwarchalowski pisze:
Szkoda samci, bo wyglada na zdrowa. DEx

a co, tylko graty sie nadaja do KJSów?
Powiedziałbym, że wręcz przeciwnie, pojedziesz gratem, t osie rozleci, pojedziesz zdrowym autkiem, to dojedziesz.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

A czy ja coś takiego napisałem, nie zachowujcie się jak PiS. Ja tylko stwierdziłem, że szkoda mi tej Samary i tyle.
DEx

Cytat:
2006-03-27 17:30:06, mwarchalowski pisze:
Jak teściowa wpadnie do studni to jest spokój, DEx

za to woda zatruta...

Dex przyznaj sie "Nie masz tesciowek!!!!!!!!!!!"Ja co prawda widuje sie ze swoja rzadko ale zawsze jest za mna a nie za córonia.I wszystkim jest fajnie z tego powodu

Jasne, że nie mam teściowej i się z tego cieszę i mam nadzieje, że jeszcze przez jakieś 6-7 lat tak będzie. Wiem za to, że kobiety lubią być upierdliwe a z wiekiem to się pogłębia, wiec trzeba uważać. Mój kumpel mówi, że jak się wybiera narzeczoną to trzeba patrzeć na jej matkę, bo wtedy będzie wiadomo jak wybranka będzie wyglądać za 30lat.
DEx

a wiecie, jak dlugo trzeba przymykac oko na teściową?

az sie szczerbinka z muszką nie zejdzie

ale offtopic

znalazłem ładną fotę

Fajna sprawa.....duzo błota, dobra zabawa no i ...Łada

jeszcze kilka zdjęć

Gratulacje Jacek za start i odwagę. Szkoda, że nie dojechałeś do końca...ale zabawa i tak na pewno świetna.

Rogacek byłem chwilę na niskich łąkach na tym błotnistym odcinku, ale jakooś nie doczekałem Twojego przejazdu.