Moja reaktywacja na forum

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Na forum jestem już jakoś ponad rok lecz w październiku odłączyłem net i teraz wracam na forum ponownie
umieściłem w profilu fotke mojego kaszela ...nic się u niego nie zmieniło poza zdjętymi kołpakami....w najbliższym czasie planuje obniżenie tyłu oraz założenie felg rekina...w każdym jakieś 13stki..

W grudniu zamontowalem sobie radio za 150zl na kasete (panel)i pewnego dnia rano ujrzalem taki widok jak na fotkach najbardziej szkoda mi wgniecionej klamki...

To chyba na HP by musialo isc
Norma z takimi sprawami,moj brat w ciagu 2 mies.rozwalil 3 razy auto i dostal 2 mandaty i jakos zyje do dzis

Mnie niestety też jakiś rok temu wykradziono sprzet grający- wiec wiem jakie to jest uczucie- pierwsza mysl to:
"jakbym złapał tego gnoja to bym mu wsadził to radio w d... bez znieczulenia!!! "
Może ktoś w końcu opatentuje jakieś zabezpieczenie zamiast pasywnych alarmow dżwiękowych- najlepiej zaprojektować ....
aktywne- miotacz ognia hehe
w okolicach drzwi najlepiej- może coś takiego zamiast na wydechy to z 2 stron auta na wys. zamkow??
swoją drogą sprawiło by mi ogromną satysfakcję gdybym zobaczył tanczącego jak pochodnia złodziejaszka

[ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2006-03-19 20:25:47 ]

welcome w naszym pięknym kraju.

na hp

Cytat:
2006-03-19 22:06:07, lukaszc pisze:
na hp

luz