I znów ceny LPG w górę ;(

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Oto ceny LPG w jakich się ostatnio tankowałem (tylko 1 tydzień):

05-10-02 - 1,93 zł
05-10-05 - 1,98 zł
05-10-08 - 2,08 zł
05-10-10 - 2,13 zł

K**wa no i zaczyna się karuzela cenowa przed zimą.

Co gorsza rząd jeszcze nie powstał i nie ma na kogo zwalić winy za zaistniałą sytuację

a u nas w Sz-nie zanotowalismy spadek,np. przedwczoraj na Shellu 2,09 a wczoraj 2,01.
Na pryw. bylo 1,86-2,03

Cytat:
2005-10-10 13:04:10, kisztan pisze:
Co gorsza rząd jeszcze nie powstał i nie ma na kogo zwalić winy za zaistniałą sytuację

Na głosujących, bo gdyby do wyborów poszły tylko rodziny i znajomi kandydujących to MY bylibyśmy górą... a w sumie to rząd do niczego nam nie jest potrzebny. Pamiętacie jak JPII odszedł? Przez kilkanaście dni rząd się nie wypowiadał, nie było go w TV i czy coś się stało złego?

Patrze na te ceny gazu i mnie to przeraza! Jakos dzisiaj bede tankowal, na Tesco jest jeszcze po 1,98, ale na prywatnej stacji wywalili cene 2,10

Jezeli gaz bedzie faktycznie kosztowal 2,50-2,70 to chyba bede na uczelnie jezdzil samochodem tylko wtedy, kiedy bedzie to konieczne...

Kiedy w sobotę podjechałam na stację LPG i zobaczyłam cenę za litra 2.09 to wydałam jakiś dziwny nieartykułowany dźwięk, aż Pan z obsługi się na mnie dziwnie popatrzył,,,hehe. Przecież to jest Kur,,,,,,,,,,,,,,,a do niczego nie podobne.

A mi żonka dziś powiedziała że jak będzie zima to mam podwozić syna do szkoły a później ja do pracy to po co ma kupioną sieciówkę Wczoraj kupowałem 2,05 w Shellu

tak dla pocieszenia... nie tylko w PL cena wzrosla...
w D na przyklad... w przeciagu tygodnia 2 skoki po 2 Centy za kazdym razem...

W katowicach. Prywatna stacja 1.99 kilometr dalej BP 1.97. Dla porównania... zatankowałem kiedys tego po 1.99 przejechałem na zbiorniku 180km. Pozniej nalałem na BP po 1.97... przejechałem 220km. Ale.. gdy zawsze tankwoałem na BP wchodziło ok 25-26litrów... po wyjezdzeniu tego syfiatego gazu wchodzi mi 23 wniosek: woda w gazie! zostało jej troche w zbiorniku.

ja wydaje 4.30 za lit benzyny a wy placzecie ze gaz 2 zl kosztuje nieprzesadzajcie

2,13 za litr gasssu na Statoilu, a to dopiero początek zimy

Niedługo motoryzacja zrobi się elitarną zabawą dla bogatych

Cytat:
2005-10-10 18:57:38, Bartek1112 pisze:
ja wydaje 4.30 za lit benzyny a wy placzecie ze gaz 2 zl kosztuje nieprzesadzajcie

Bartek ile przejezdzasz tygodniowo kilometrów? bo ja czasami nawet i 2000 zdarza sie ze mniej... a czasami wiecej.

przejezdzam okolo 1500 km miesiecznie. Ale chyba niemysleliscie ze zawsze bedziecie jezdzic za darmo

A ja tankowałem dziś za darmo ,bo gościu do scenica zamiast ON zalał PB pełniutki zbiornik za 200 coś zł .I oddał za darmoche byle sie pozbyć kłopotu.

Cytat:
2005-10-10 18:57:38, Bartek1112 pisze:

pierdolenie, zawsze jest zle jak drozreje

K**wa, co jest?

Dziś jadę do pracy patrzę w kierunku stacji ORLEN
2,19zł/L

Cytat:
2005-10-10 20:13:50, Zerwikaptur pisze:
A ja tankowałem dziś za darmo ,bo gościu do scenica zamiast ON zalał PB pełniutki zbiornik

A jest taka możliwość? Już kiedyś do złomiaka próbowałem nalać uniwersalnej (w niedzielę to było, a że w sobotę spożywałem napoje alkoholowe, toteż najwidoczniej wypaliłem nimi pewien zakres komórek mózgowych) i lufa nie mieściła się w dziurze.

Nie chce Was martwić , ale to dopiero początek.

Apogeum cenowe gasssss osiągnie dopiero za miesiąc, może dwa....

W 3-mieście 2,15.... kurwa mać......

No ma byc przeciez 2,50-2,70zl...

Ja juz sie do tego psychicznie nastawiam.

2,70 powiadasz....

Jeśli faktycznie tak będzie to przestanie się to opłacać, no chyba ze benzyna bedzie po 6 złociszy.