Jak pozbyc sie mojego Poldka?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
kurde, fiata sprzedac w dobre rece nie bylo trudno ale teraz nadszedl czas pozbycia sie poloneza. Mysle zeby wyjac wtrysk, reszte zezłomowac. Moze wystawic na allegro?

buda niezla, choc od spodu ją bierze, podłuznice dobre no i wtrysk z ktorym nie bylo nigdy problemow
a no i jedna felga nowa

ktos go chce za jakas niewielka kwote? moze ktos chce sam silnik z cieknacym brokiem?

strazacka go chce, jak sam wjedzie to 100zł jak nie to 0zł a jak bedzie sama buda to doplacam 200zł. Ale tak glupio mi go oddac na złom:/

za 50 zł biore

fan fso buehehehe!

a jak z mostem?
ile byś chciał?

most zajebisty, nigdy nie wył

Spajk, to Ty poloneza masz?

ejjj SPAJK !!!
Złożyłem ofertę

Cytat:
2006-03-09 20:16:50, jacek_s pisze:
Spajk, to Ty poloneza masz?

Heh, też nie wiedziałem.
Ciekawe co jeszcze ma i bedzie chciał niedługo sprzedac/zlomowac.
Okazuje sie, ze Spajk to "cichy Rejs"

Bedzie gwiazdka jak nic

50zł ale za co?

mam mam, moi starzy nim czasem jezdzili, czasem ja

ale juz nie chce, za stary jestem na to i nie mam warunkow

za Poloneza

To ten, w którym był bity rekord ilosci osób w Wawrze 2003 ?

tak ten, wlasnie, to ten poldek co do niego weszlo 22 osoby? w kazdym razie dosc pojemny jest

a jak stan drzwi ? pognite ? lapie rdza? bo jestem zainteresowany znaczy moj poldzik potrzebuje malej pomocy w tej sprawie czekam na informacje , moj email volvo300@wp.pl ale na forum tez pisz jstem tu czesto

Moze i ja sie na cos jeszcze zalapie...

Panie Spajku mi tez odpisz na maila: bolima@fsoautoklub.pl albo bolima@o2.pl

[ wiadomość edytowana przez: BolimA dnia 2006-03-09 22:18:41 ]

Jak bedziesz chcial, to mam kupca na cale twoje auto To jest bardzo dobry kupiec, bo kupuje a nie odbiera :] A za sama bude dostaniesz ze 100-150 zeta w skupie zlomu, wiec mysle ze lepiej go wybebeszyc

a znacie jakies lepsze szroty w wawie nie takie sknery jak strazacka?

Pamiętam jak kiedyś chcieliśmy zezłomować Wartburga (tylko laweta wchodziła w grę), to na szrocie oczywiście sobie zażyczyli dopłaty. Daliśmy ogłosznie do Oferty i przyjechał jakiś pan, nie dość że zabrał trupa na lawecie, to jeszcze dał za niego 100zł.

Tak więc ja bym polecał takie rozwiązanie

spajk, jak będziesz rozbierał go na części to rezerwuje ostatni tłumik, ważne aby miał dobrą rure łączącą go ze środkowym tłumikiem.

To w razie czego ja chętnię przygarnę skrzynię b.