[k]ściana grodziowa BIS

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie kupie,lub moze wie ktoś gdzie można kupic,bo u mnie w okolicy nigdzie niema.

Ile sztuk chcesz? I dla ścisłości, potrzebujesz ścianę grodziową do BISa(65 zł) czy wzmocnienie ściany grodziowej(100 zł)?

ja potrzebuje mocowania przekladni listwowej

Cytat:
2006-03-20 15:52:50, Krzemowy pisze:
Ile sztuk chcesz? I dla ścisłości, potrzebujesz ścianę grodziową do BISa(65 zł) czy wzmocnienie ściany grodziowej(100 zł)?

niewiem chyba całą scianke(to coma łapki na listwe)

Dla wyjaśnienia: ściana grodziowa to jest ten większy kawałek blachy, do którego zgrzewane jest wzmocnienie ściany grodziowej(które ma mocowania do przekładni) oraz belka resora. Także jak idzie o to co ma łapki na listwę to idzie o wzmocnienie ściany grodziowej.

Cytat:
2006-03-20 17:03:54, Krzemowy pisze:
Dla wyjaśnienia: ściana grodziowa to jest ten większy kawałek blachy, do którego zgrzewane jest wzmocnienie ściany grodziowej(które ma mocowania do przekładni) oraz belka resora. Także jak idzie o to co ma łapki na listwę to idzie o wzmocnienie ściany grodziowej.

no ja ci krzemowy wierze i wlasnie to chce

heh a jak nas więcej będzie potrzebowskich co chcą wzmocnienie ściany grodziowej to Krzemowy masz mozliwosc to załatwic? i nowe czy uzywane?
no i moze jakby nas wiecej byloto jakis rabacik??
pozdro!

No to jak potrzebujecie to stówa w zęby i do sklepu, o czym tu gadać.

a nie da sie dorobic mocowan do zwyklego "wzmocnienia sciany grodziowej"?

ja sobie kupilem nowke w sklepie