[K] Tylne lampy białe do Omegi A i kilka innych części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Tak jak w temacie kupie tylnie 2 lampy przeźroczyste przyciemnione do Omegi A sedan z 1989r. Oczywiście za rozsądną cene. Wszelkie oferty prosze na priva albo dr_S@wp.pl

[ wiadomość edytowana przez: ElSebastiano dnia 2006-03-21 15:26:44 ]

Szukam jeszcze jakiegoś spoilera (najlepiej duzego), przedniego grila (coś ala Omega 3000, Lotus, Evo), foteli (cały komplet najlepiej pół skóra), przednie białe kierunki (do rocznika 1989), jeśli ktoś ma to nie zjechane tarcze ( nowe, albo lekko używane do C20NE na przód), no i tylne lampy irmschera (takie przeźroczyste) dwie albo chociaz lewą. Wszelkie propozycje na priv. PILNIE

[ wiadomość edytowana przez: ElSebastiano dnia 2006-03-21 15:13:10 ]

Cytat:
2006-03-20 16:03:50, ElSebastiano pisze:
Szukam jeszcze jakiegoś spoilera (najlepiej durzego), przedniego grila (coś ala Omega 3000, Lotus, Evo), foteli (cały komplet najlepiej pół skura), przednie białe kierunki (do rocznika 1989), jeśli ktoś ma to nie zjechane tarcze ( nowe, albo lekko używane do C20NE na przód), no i tylne lampy irmschera (takie przeźroczyste) dwie albo chociarz lewą. Wszelkie propozycje na priv. PILNIE

nie wytrzymiem....

"durzego, skura, chociarz"

Proponuję najpierw zajrzeć tutaj, albo ew. wybrać sobie coś tutaj

Sorki mój błąd nie zwracałem uwagi na pisownie bo nie myślałem że to konkurs ortograficzny tylko dział handlowy.