Katalog części PF126p kwiecień 1974

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam ww katalog. Jeśli ktoś chce to mogę za friko udostępnić skan. Piszcie na dr_krzysiek@o2.pl. Mam modem, więc prześlę to komuś z was i on udostępni to reszcie. Czy ma ktoś skan "jeżdżę PF126P", lub "sam naprawiam PF126p", jakby ktoś miał to niech da znać, bo mam na te skany ochotę.

Jestem chętny na ten skan mój mail aryan@o2.pl. Z góry dziękuję.

ja poprosze...
johny9991@wp.pl
z góry dziękuje...

[ wiadomość edytowana przez: sFiatowiec dnia 2004-11-17 13:29:17 ]

ja tez poprosze
buczek21@poczta.onet.pl

a moze by zrzucic na F&F...
pod nazwą księgozbiór czy biblioteka?? arhiwum?? literatura??

Też ładnie proszę
yoshi81fso@op.pl

Cytat:
Mam ww katalog. Jeśli ktoś chce to mogę za friko udostępnić skan. Piszcie na dr_krzysiek@o2.pl. Mam modem, więc prześlę to komuś z was i on udostępni to reszcie. Czy ma ktoś skan "jeżdżę PF126P", lub "sam naprawiam PF126p", jakby ktoś miał to niech da znać, bo mam na te skany ochotę.

Sam naprawiam PF 126p... skanów nie mam ale któregoś popołudnia mógłbym się bobawić troche aparatem i sfotografować całą książeczkę

Podeślijcie mi też skany tego katalogu daniel29@op.pl
Dzięki

dla mnie tez
pterock@wp.pl

tpoochaty@poczta.fm

bassista1@wp.pl ...thx

domus_agd@op.pl

mkraus@tlen.pl

mam "jezdze samochodem..." tylko mi skaner sie popsul... I nawet nie mam czasu skanowac bo na uczelni kongo...
Ale za jakies 2 tygodnie moglbym z tym powalczyc...

Borys nie musisz się spieszyć bo ja do końca tego tygdnia porobie foty tej książeczki

remus2_1985@o2.pl
z Góry dziękuje

fela13@o2.pl
Dzięki wielkie

tommy@barmleczny.com
Z chętnością wezmę

ubn@pf.pl
nie pogardze

Może niech ktoś to wrzuci gdzies na serwer bo jeszcze chwila i będzie tu więcej majli niż w mojej książce adresowej .
BTW - taki temat to raj dla maniakalnych spamerów

wyslij do mnie -->> owz@fibernet.pl a ja to na serwer wrzucę i udostępnię wszystkim

Pozdro