Rajd M³odych - Jak Ci posz³o Kornat???

Sortuj wg daty:
rosn±co malej±co
Strasznie jestem ciekaw jak posz³o naszemu koledze z Wroc³awia , który by³ w Sulejowie w sobotê i pojecha³ do Wroc³awia bo w niedzielê mia³ startowaæ na rajdzie m³odych.
Kornat! czekamy na relacjê,bo ja trzyma³em kciuki))
Obojêtne jaka by nie by³a - napisz
Pawe³

Witam juz pisze jak mi poszlo otoz czas byl wystarczajacy abym zakwalifikowal sie do polfinalu ale niestety ominalem jeden pacholek ze zlej strony a regulamin jest nieublagany trudno moze za rok bedzie

najwa¿niejsze ¿e czasy krêcisz niez³e. pacho³ki same bêd± siê omijac z dobrej strony
Gratulacje i powodzenia next time.

Gratulacjae Kornat!
Zawsze co¶ musi sie powaliæ, ale tak to ju¿ jest...
W ka¿dym razie jak tylko bêdziesz gdzie¶ starowa³ - daj znaæ
Pozdrówka
Pawe³

Witam d³ugo czekaæ nie musicie, otó¿ ju¿ w najbli¿sz± niedzielê startujê mistrzostwach okrêgu-Rajdzie Milenijnym, bêdzie to mój pierwszy start ³adziank± (wcze¶niej je¼dzi³em maluszkiem) mam nadziejê, ¿e debiut siê uda, w niedzielê przeka¿ê naj¶wie¿sze informacje dziêki za pamiêæ pozdrawiam.

Gratulacje i Powodzenia!! Trzymamy kciuki!!!!

Witam no to sie najezdzilem po wjechaniu na drugi PKC okazalo sie ze chca odwolac dwa kolejne odcinki specjalne wiec wszyscy (okolo 50 zalog) zawrocilismy odebralismy pieniazki za wpisowe i rozjechalismy sie do domow a szkoda bo impreza zapowiadala sie wspaniale ale jak zwykle ta organizacja

Ale sam fakt ¿e chcia³e¶ wyst±piæ zostaje!!! Mam nadzieje ¿e jeszcze bêdziesz startowa³ ³ad± w tego typu imprezach i nas nie zawiedziesz!!!