Imprezka motoryzacyjna na dzien kobiet

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Co to za imprezka motoryzacyjna na dzien kobiet organizaowana ze Autobilklub Stalowa Wola?

Na parkkingu centrum beda mialy kobiety slalom miedzy pacholkami i parkowanie.
Dostają jedno auto wszystkei takei same i która lepszy czas bedzie miala..

a kirdy to bedzie czy juz bylo ???? mam chec pomoc w przygotowaniach

Duzo mu pomogles...
Impreza jest 12stego czyli w tą niedzielę.
Pozdr.

mowisz zoom o czym innym
imprezka byla 8, tak twierdzilo Centrum

Ato sorka :/

dokladnie jak mowil zoom impreza jest 12 w niedziele - i ta impreze robi AK byc moze 8 byla tez jakas .

ale mieszacie

8 robil Automobilklub bez nazwy na dzien kobiet, byl ktos? dzialo sie cos?

a 12 powazniejsza sprawe robi ADS na LOKu

Chuja prawda... Sory za wyrażenie.
W tą niedziele sa 2 imprezy.
Pierwsza organizowana przez ADS LOK czyli KJS Matylda (w przyklejonym temacie szczogóły) a druga jest organozowana przez AK na placu delikatesow Centrum - KJS "Tylko dla kobiet" o 11:00.
Pozdrawiam.

no to moze nie wnikam i tak nikt nie pujdzie na ta od AK

heh a ja bylem i kilka innych osob jeszcze tez sie pojawilo.... co ze sprawozdania to sprzeglo zostalo spalone przez panie ktore jezdzily panda.... punto grande wytrzymal taki wysilek. panowie z ak powinni juz przejsc na emeryture bo bardziej przypominalo to piknik emerytow niz jakiekolwiek zawody ale wazne ze cos zrobili dla kobiet. ja pochwale sie ze moja siostra startowala i mimo tehgo iz jeden z trzech przejazdow pomylila trase ui dostala taryfe czyli 150 procent czasu najlepszego przejazdu albo najgorszego to uplasowala sie na 4 pozycji co swiadczy o tym ze mam z nia cos wspolnego ..... braterstwo krwi a juz myslalem ze to nie moja siostra/......

Cytat:
co swiadczy o tym ze mam z nia cos wspolnego ..... braterstwo krwi a juz myslalem ze to nie moja siostra/......

no jeszcze piersi masz po siostrze podobno

To zes mu pojechal . Ja tez z checia bym sie na tym pojawil, niestety nie moglem. Moja siostra tez startowala, ale nie wnikalem, ktore miejsce zajela ;]. Imprezka sie jej podobala , nie mozna mowic ze nikt sie na tym nie pojawia. Szkoda tylko ze tak jak w ADS nikt po prostu o tym nie wie. Plakaty , radio, rzecz obca ;/

Ale w telewizji bylo Sam robilem zapowiedz 30 sekundowa Bylo tez owszem o imprezie ADSu Fakt ze to ADSu bylo robione z wlasnej incjatywy bo ponoc z AK ktos poprosil aby cos takiego sie ukazalo.
Pozdr.

[ wiadomość edytowana przez: zoom dnia 2006-03-21 23:48:21 ]

Ciii, kto by tam ogladal ta wasza telewizje .

A tak serio albo to jakos nie dociera do ludzi, albo sie tym nie interesuja... Ze zimno to wykluczam, bo w lecie niewiele wiecej ludzi. Zawsze te same twarze, rzadko paru postronnych widzow.
A szkoda, bo jakby nie patrzec pare osob w kazda imprezke troche sil wklada.

Hehhehe pewnie na psa nadal wydaja fortune (mam nadzieje ze juz nie) a na radio i gazety juz nie ma floty :/