Psuje sie Monitor?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
posiadam monitor Flatron 776 fm (z wbudowanymi głosnikami)od czasu do czasu obraz na monitorze tak jakby mi pływa (podskakuje tzn drga jak pojebany)i w ustawieniach mam taka opcje jak odmagnesywowanie:]i zawsze to robiłem to był luzik:]teraz to robie 5 razy pod rzada ten obraz dalej sie trzesie jak ....
miał ktos juz takie problemy??

Też mam podobny shit... Jakieś 3 lata temu zaczął mi fiksować i zmieniać barwy... Poszedł do naprawy i od kilku miesięcy sytuacja się powtarza... Także 110 zł jak dobrze pamiętam na tyle właśnie starczyło

Zobacz, że monitory są obecnie w śmiesznych cenach... Chodzi o Crt

No nic... I tak czeka 21" Phillips'a

no ale mi teraz znów idzealnie wyswietla wszystko:-/za dostaje pierdoca i drzy jak poje... a potem jest idealny:-/

Mój jak zmienia kolory... Dostaje z półobrotu...

widac ze kult Hucka Norisa na ciebie wpłynoł

jak się troszkę znasz to na dzień dobry wymień elektrolity (kondensatory) i powinno pomóc

możeliwe że masz problemy z częstotliwością sieci.

U mnie też czasami drżą monitory.... wade monitorów odrzuciłem gdyż sprawdzane na 5 sztukach....

A nie bryka wam gdzieś w okolicy jakiś transformator. Nie musi być duży. Podobną sytuację miałem, gdy z boku monitora postawiłem ładowarkę do akumulatorków i włączyłem ją do sieci.

wystarczy, że telefon (komórka lub przenośny) jest w pobliżu....

Cytat:
2006-03-27 11:57:31, kisztan pisze:
wystarczy, że telefon (komórka lub przenośny) jest w pobliżu....

dokładnie, albo baza telefonu stacjonarnego (przenośki) - ja miałem na biurku i też myślałem że monitor się popsuł

LG ma 3 lata gwarancj zewnętrznej door to door.
Spakuj monitor i wyślij do serwisu.

hmm komórka lezy przy monitorze a telefon przewodowy wisi ok 0,5m od monitora na sicaniei nic z tego sie niedzieje raz jest oberaz idealny a za jakas chwile zaczyna mu sie pierdzielic wszystko i po jakims czasie znów sie robi ładny i pieknyi tak w kułko:-/

Mnie np. straszne zaklocenia powodowal kabel od kablowki, ktory szedl do modemu. Teraz trzyma sie z dala od monitora

ale umnie sie nic niezmienilowszystko jest na swoim miejscu jak byłoa od wczoraj monitor dostej pierdolca:-/co znim moze byc