Zawieszenie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam Wszystkich. mam problem z e32 chodzi o zawieszenie z przodu:
gdy jade do 80km to jest ok. ale kto jezdzi tymi samochodami 80km ,gdy chce przekroczyc tę szybkosc to zaczyna się trzepanie z przodu,(pragne zaznaczc że kińcówki wymienione , drążek srodkowy wymieniłem, tarcze hamulcowe wymienione na nówki,a mimo to trzepie jeszcze gorzej póki tego nie zrobilem to nieraz jak wiechałem na jakąś nier€wnośc to lekko zatrzepało przychamowałem i mozna dalej było sypac a teraz tylko do80. Może ktoś wie co jeszcze zrobic podejrzewam wachacze dolne ale niewiem. POMóżCIE PLIS

Cytat:
2006-03-26 12:54:21, mag-max pisze:
Witam Wszystkich. mam problem z e32 chodzi o zawieszenie z przodu: gdy jade do 80km to jest ok. ale kto jezdzi tymi samochodami 80km ,gdy chce przekroczyc tę szybkosc to zaczyna się trzepanie z przodu,(pragne zaznaczc że kińcówki wymienione , drążek srodkowy wymieniłem, tarcze hamulcowe wymienione na nówki,a mimo to trzepie jeszcze gorzej póki tego nie zrobilem to nieraz jak wiechałem na jakąś nier€wnośc to lekko zatrzepało przychamowałem i mozna dalej było sypac a teraz tylko do80. Może ktoś wie co jeszcze zrobic podejrzewam wachacze dolne ale niewiem. POMóżCIE PLIS

to co u mnie kiedys, wywaz kola powinno pomoc

WITAJ chodzi oto że felgi są ok. bo to dzieje sie na 2-ch kompletach zima i lato i są sprawdzone

Sprawdź sworznie faktycznie to może być to.

[ wiadomość edytowana przez: BMW_83 dnia 2006-03-26 23:07:40 ]

Mam podobnie około 80tki coś aż kierownicą trzęsie, zjawisko zaczeło się po zmianie na zimówki, narazie nic nie robie bo za niedługo na letnie zmieniam i wtedy zobacze.
Pozdrawiam

wachacze dolne do sprawdzenia.końcówki wachaczy mogą być dobre ale na drugim ich końcu są tulejki metalowo gumowe i poprostu guma już się wypracowała i powstał luz.sprawdz to.