Macie namiar na pana Mazika

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ponoć pan Mazik produkuje rurki szczelinowe proszę jak macie dajcie mi namiar.
Pozdrawiam DAN.

032 228 99 67
Heh powodzenia zwykle za 3 razem odbiera.
Ale facet kulturalny dzwon albo 8 - 10 albo 11-15
o 10 idzie po bułki ;p i ciezk osie dodzwonic

Serdeczne dzięki.

a macie adres ??? bo ja bym wbił do niego bo to chyba niedaleko mam

On tych rurek samych niesprzeda, tylko z gazniorkiem, chyba ze zmienil zasady gry

oto adres do Pana Mazika
Wiktor Mazik
Siemianowice Śląskie 41-100
Wyspiańskiego 1/II/7

[ wiadomość edytowana przez: piter126p dnia 2004-08-09 22:45:26 ]

odswieze trupa. Mam pytanko na temat opinii pracy tego pana. Jutro/pojutrze kupuje Webera IBA 32 do 903 wlasnie dlubnietego przez tego śp. pana. Brak luzu na osce no i co z reszta to niewiadomo...czy Mazik jak juz robil gaznik to poprawial zawsze cos od siebie?

ja mam gaznik mazika i bardzo sobie chwale.zresztą własnie robie kopie.Pat ,kumpel miał gaznik z 900,od mazika własnie i nie był zadowolony,moze to ten co masz kupić?? swoją drogą to testowałem moj gaznik,i chodzi tylko w mocnych motorach z wyscigowym wałkiem.na wałku 385 wogule niechciał jechać.Jeszcze jedną wazną zeczą jest to ze można zap.... po najwiekszych dziurach i ani na chwile nieprzerywa.

"moj" gaznik jest z gliwic od Myszy127?

Cytat:
2006-03-25 16:59:32, Mrally pisze:
ja mam gaznik mazika i bardzo sobie chwale.zresztą własnie robie kopie.Pat ,kumpel miał gaznik z 900,od mazika własnie i nie był zadowolony,moze to ten co masz kupić?? swoją drogą to testowałem moj gaznik,i chodzi tylko w mocnych motorach z wyscigowym wałkiem.na wałku 385 wogule niechciał jechać.Jeszcze jedną wazną zeczą jest to ze można zap.... po najwiekszych dziurach i ani na chwile nieprzerywa.

a umiesz zdradzic co w nim jest zrobione dokladnie??

Pat niewiem czy akurat temu gościowi go sprzedał,ale napewno był kolo ze śłąska.

comar: tak wiem juz co jest tam dokładnie zrobione

[ wiadomość edytowana przez: Mrally dnia 2006-03-26 08:16:11 ]

no to nawijaj pelna instrukcje

nom sam jestem ciekaw z czego procz starannosci regeneracji - slynely te gazniczki.

Cytat:
2006-03-26 10:39:20, comar pisze:
no to nawijaj pelna instrukcje

chyba sie nie doczekasz

ja poprosze przepis na produkcje zlota domowym sposobem ;]

Cytat:
2006-03-26 13:48:03, Pat_kdb pisze:
ja poprosze przepis na produkcje zlota domowym sposobem ;]

Mowisz i masz:
Skladniki:
-troche cegiel z bobliskiej budowy
-kilka spray-ow firmy auto lack o kolorze gold
-troszku czasu i zlotko jest jak sie marzy
I ma potrojne zastosowanie:w obronie wlasnej,wbijanie madrosci za pomoca ksiazki i "zlota" no i na handel tez dobre to to jest.

Cytat:
2006-03-26 13:38:45, Krzyh00 pisze:
chyba sie nie doczekasz

no chyba nie, kurde nikt praktycznie nie chce zdradzic co dokladnie w takim gazniku jest zrobione od a do z

comar
Ja dostałem taka karteczke do gaznika na ktorej były wszystkie zmiany.Niestety poszło to z gaźnikiem dalej...
Ale z tego co pamietam to miałes cos takiego:
-rurka szczelinowa
-dysze 117/190
-gniazdo zaworu iglicowego rozwiercone na 1,3
-rozwiercone te kanaliki ktore sa przy przepustnicy-kazdy na inna srednice(0,17;0,18;0,19-dokładnie teraz tego nie pamietam,na ile..wiez ze kazdy na inna,
-oska przepustnicu obcieta-tak ze przpustnica była przykrecana,tylko z jednej strony,i łozyskowana od strony komory pływkowej
-rozwiert gardzieli na 23,5mm
-wypolerowany,skrócony dyfuzor-z drucikiem ponizej rozpylacza,
-pokrywka opiłowana,
-nawalone waty w te puste miejsce zaraz przy dyszy powietrza,
-rurka ssanie rozwiercona z dołu na 1mm
Tyle pamietam...

Cytat:
2004-08-09 22:43:58, Piter126p pisze:
oto adres do Pana Mazika Wiktor Mazik Siemianowice Śląskie 41-100 Wyspiańskiego 1/II/7 [ wiadomość edytowana przez: piter126p dnia 2004-08-09 22:45:26 ]

no i jak pojade tam to ile mi krzykna za gaznik ?

[ wiadomość edytowana przez: bartong44 dnia 2006-03-27 00:12:11 ]

jak wskrzesisz p. Mazika to moze ci zrobi.