Zlot WARSZAWSKI w ta sobote

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie czy jestescie chetni za zlotem w ta sobote 24.06.2006? miejscowka Stegny o 12?

Ta data jest raczej niezbyt atrakcyjna większosc ludu ma imprezki w swoich miastach noc swietojanska ,

Ja się pisze !!!!

No proszę, stary klubowy wyjadacz a pomylił sekcje

Ja mam Jaśka, znaczy Jana - nie da rady...
Do tego 26-tego urodziny Juniora, 22-ego moje, 29-ego moje imieniny - oj, napięte terminy....

Pracuję do 19

Ja jak nie będe pracować to przyjade

Dobra to wontek mozna zamknac i skasowac. Nici ze zlota. Pozdrawiam

zaraz zaraz...
jakie zamnknąć?

ja tam się piszę....

Ale jak nie będzie chętnych i mam stać sam to wtedy się nie piszę

To mozemy nawet we dwoch sie spodkac w samo poludnie

Cytat:
2006-06-21 10:56:16, Bartek1112 pisze:
To mozemy nawet we dwoch sie spodkac w samo poludnie

jak dla mnie to bomba pomysł...
a kto może ten sie zjawi

Jeśli nie bedę miał w sobotę zmiany nadterminowej to powinienem się pakazać. W piątek będę miał informację.

kurde tak w samo południe w ten skwar ?? a w niedziele wieczorkiem nie da rady ??

Jasne moze byc i wieczorkeim w niedziele np o 18.00 moze byc? mysle ze wiekszosc osob bedzie wolniejsza wtedy

Jakbysmy przelozyli na 20 byloby super, albo chociaz na 16

Ale jak chcecie, jak 20 za pozno to trudno, chociaz bedize wtedy jeszcze chlodniej, a widno jest juz bardzo dlugo

no to krawkowskim targiem 18 . Czyli miejsce i dzien ( niedziela , stegny) godzinka 18

Chodzi o to, ze o 18 nie moge

Jade na dyplom kumpla, wszystko skonczy sie pewnie kolo 19.30, wiec juz nie bede mial co jechac na zlot. No nic. Zobaczymy ile osob przyjedzie

Dobra mnie to pierdoli ustalcie godzine. Bo ten ma sranie, tamtemu szcac sie chce i niemoze a trzeciemu rodzi dziewczyna . Ustalcie godzine a ja sie dostosuje

[ wiadomość edytowana przez: Bartek1112 dnia 2006-06-21 17:34:03 ]

Ustalajcie ustalajcie a może sie pojawie

Niedziela pod wieczór jak najbardziej, bo w sobote w ten skwar w samo południe to morderstwo