[s]Lusterko wewn.do klasyka i nietylko(nowka)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie,z tym,ze moze nietylko do klasyka ale i innych furek.Lusterko zostało wyprodukowane przez naszych wschodnich sasiadow(rus),jest dosc duze i ma cos jeszcze-elektroniczny zegarek i date ktore sa wyswietlane po prawej stronie lusterka!!Bardzo ladny efekt gdyz wyswietlacz jest pod szklem lusterka i z zewn.nic niewidac,ze tam jest zegarek.Wymiary tegoz sprzeta:29x7,5cm.Ma 5 przyciskow a nazwa tego to:NOAECbE 02.Zegarek podlacza sie za pomoca 3 kabli ktore sa w lusterku,ich dlugosc to ok.2m wiec spokojnie wystarczy do akumulatora.(Sa 3 kable,cieniutkie i dyskretne)Lusterko to montuje sie na standardowe gdyz ma wbudowane zlaczki ktore wystarczy tylko zacisnac palcami przy montazu Stan:nieuzywane,bylo kupione do mojego kanta ktory zostal sprzedany 3 lata temu a lusterko lezy do dzis w garazu.
Sprawdzilem je dzis na aku ktory mam w malcu i dziala wszystko.
Obudowa jest plastikowa(czarna) Fotki moge wyslac na maila jak ktos chce.
Cena? Piszta kto potrzebuje to sie dogadamy.

Można fotki na meila
marek.rogal@vp.pl

Już poszły sobie....acha-tylko niedotykaj bo jeszcze gorace!!

Wrzuć foteczki na aryan@o2.pl

Poszły już

ja tez ja tez
maciuhh@buziaczek.pl

UP !!

Wysokosc tego lusterka odpowiada wysokosci butleki komandosa wiec mozna je zastosowac jako odbicie lustrzane Koandosa(jak ktos by niemial kasy na nastepnego komando to sobie moze chociazby popatrzec )

O cene nietrzeba sie martwic,wazne,ze potencjalny nabywca bedzie go uzywac A nie shandluje na allegro drugiego dnia...

Mam dokladnie takie samo lusterko u siebie,co prawda wywalilem zegarek ale lusterko sprawdza sie idealnie,nie mam prawego w kancie i poczesci wewnetrzne zastepuje je dzieki sporemu obszarowi widzenia

Cytat:
2006-03-23 19:17:28, bimber1 pisze:
...nie mam prawego w kancie i po czesci wewnetrzne zastepuje je dzieki sporemu obszarowi widzenia

To znaczy sie,masz go od strony pasazera na zewnatrz??

Cytat:
2006-03-23 21:08:48, HEMIGTX pisze:
To znaczy sie,masz go od strony pasazera na zewnatrz??

hehe no prawie

Cytat:
2006-03-24 15:39:40, bimber1 pisze:
hehe no prawie

No to sami widzicie,ze ma potrojne zastosowanie to lusterko (wewn.na zewn. i jako odbicie lustrzane komandosow)

Ruscy od dawna kombinowali na wiele sposobow wiec im na wiele sposobow tez wychodzilo

Nikt niejest zainteresowany??