[125p] dumanie nad istnieniem :)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
A więc tak jestem bardzo ale to bardzo zbulwersowany a mianowicie odwiedziłem dzisiaj 3 zakłady blacharskie w celu wymiany progów (wszystkich) ale co to??? Dowiedziałem się, że to jest nie opłacalne i nikt się nie chce tego podjąć no i ta gadka
" Kup sobie lepiej jakiegoś poloneza i jeździj dalej aż się rozkraczy"
A to padło chciałem naprawiać

Ps. Jutro myśle dalej

nie boj zaby, znajdziesz kogos... tylko nie wstawiaj na sile bo Ci sp*rdola "bo to tylko DF jest Panie". jest co ratowac, kolorek przepiekny IMO.

uhm... szkoda ze mam zapierdzielone z miejscem i czasem troche.. do wymiany rozumiem pewnie caly komplet? wew/zew/podproza?

ladne padło

bardzo zle z tymi progami?

Cytat:
2006-07-24 17:44:10, nikusss pisze:
uhm... szkoda ze mam zapierdzielone z miejscem i czasem troche.. do wymiany rozumiem pewnie caly komplet? wew/zew/podproza?

Tak chciałbym wymienić wszystkie elementy, konserwacje robiłem zeszłego lata i podłoga jest fest
Chciałbym to zrobić pożądnie a nie na opierdziel.
No i właśnie to mnie wkurza " panie, bo to fiat" a widziałem jak na sprowadzone kładą całe warstwy szpachli i to dokładnie warstwy

Ps. I tak powiem

[ wiadomość edytowana przez: Yanec dnia 2006-07-24 17:54:36 ]

zdajesz sobie sprawe z tego ze zrobienie pozadnie progow powoduje koniecznosc wyciecia kawalka przedniego i tylnego blotnika?

Jak najbardziej wiem

btw. mam nowy dół prawego blotnika - chcesz?

Cytat:
2006-07-25 11:12:58, nikusss pisze:
btw. mam nowy dół prawego blotnika - chcesz?

mam już wszystko ale dzięki wiecie że za nówke próg ten zewnętrzny dałem 8 złotych ale to tanie, tylko że sam sobie będe to spawał się zobaczy jak spartole to oddam do znajomego nie daleko mnie, zresztą on będzie czuwał cały czas nad pracami.

no to powodzenia bo fiacik ladny i napewno warto

Nie wiem gdzie pojechales laleczka-to jacys jeb%$# partacze ktorym sie nie chce robic.Jakby mi taki pajac powiedzial kup Pan sobie poloneza... debil.
Jak masz mozliwosci to zrob sobie sam bedziesz przynajmniej wiedzial,ze jest dobrze zrobione/albo zle ...a taki partacz napewno lepiej nie zrobi niz Ty sam sobie...wkoncu to nie jego auto.

[ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2006-07-25 19:13:07 ]

Cytat:
2006-07-25 19:10:25, mufaz pisze:
Jak masz mozliwosci to zrob sobie sam bedziesz przynajmniej wiedzial,ze jest dobrze zrobione/albo zle ...a taki partacz napewno lepiej nie zrobi niz Ty sam sobie...wkoncu to nie jego auto. [ wiadomość edytowana przez: mufaz dnia 2006-07-25 19:13:07 ]

I do takiego wniosku właśnie doszedłem, a zwłaszcza że czas mnie nie goni i mogę poświęcić większą chwilke