Antena elektryczna

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam
Mam taki kłopot z anteną.Otoz kiedy byla rozlozona zlamala sie(o wystajaca galaz znaczy sie ) No i teraz mam taki problem, bo sam silniczek w obudowie dziala, natomiast caly teleskop nadawal sie do wyrzucenia Chcialem spytac czy jest mozliwosc kupienia samego teleskopu z tym paseczkiem zebatym ? Bo koszt nowej anteny jest zdeczka wysoki ... na Allegro ponad 100 zl :/ A moze ktos mialby sprzedac uzywana ?

mozna kupic sam bat..ale na litosc boska uzywaj wyszukiwarki..koszt bata to jakies 50-60zl koszt uzywanej anteny napewno nie mniejszy..reasumujac conajmniej tyle musisz wydac zeby antena znow zaczela dzialac..ale nie pisz juz nic w tym watku ktory zaraz ktorys mod laskawie zamknie tylko poszukaj tematu w archiwum

Hej w niedzielę na giełdzie w gliwicach kupiłem sam BAT za 35PLN!!!

a na allegro jest promocja 30pln !! + wysyłka

raffsa

Sorka qbaj, wiem ze jest takie cos na forum jak wyszukiwarka tylko cos nie chciala mi zadzialac, czegokolwiek nie wpisalem to nie pokazywalo zadnych odnalezionych pozycji...

PS. raffsa jak mozesz to podaj mi ten link z promocja na allegro bo cos nie moge znalezc

[ wiadomość edytowana przez: Jester85 dnia 2006-03-29 11:16:49 ]

Cytat:
2006-03-29 11:13:08, Jester85 pisze:
PS. raffsa jak mozesz to podaj mi ten link z promocja na allegro bo cos nie moge znalezc

Wyrecze kolege

Maszt anteny elektrycznej espero nexia promocja

mój stary był lepszy(po jakims czasie uzytkowania naszego wspaniałego espraka antena czynała wariowac i sie zacinac(to sie niechowała calkowicie lub zatrzymywała w pewnym miejscu)i wkoncu moj stary sie "Zdenerwował" i wypieprzył dziadostwo i mam zwykła stała czarna antene zamiast wysuwanej i luksus sie skonczyuł a jakos ta sama

Cytat:
2006-03-29 11:30:44, QLogic pisze:
Wyrecze kolege Maszt anteny elektrycznej espero nexia promocja

Lepiej bym tego nie zrobił

raffsa

kurde no az sobie zakupilem bacik na tej aukcji, co by w koncu szpanowac pod blokiem (nie ma zadnego innego samochodu z wysuwana antena u mnie a jesli jest, to ma to zepsute ), a tak na serio to pewnie przyda sie bo juz mi stary niedzialajacy bat raz ktos probowal wygiac (akurat wychodzilem z klatki i troche sobie pobiegalem za tym kolesiem ) ale cwany byl spindolil mi do autobusu ktory akurat odjezdzal...