[K] Czarna maska (mat) i akus do 126p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacje, wszytsko co macie pisac :] napewno sie dogadamy !!

zalega mi centra calkiem sprawna maluchowska....

a ile chcesz za nia i jak by wygladała spraw transportu ? trzyma długo, ?

tego to ja niewiem......kupilem go z ktroyms tam elegantem, wygalda w miare dobrze, palil przez 4 dni az do rozbiorki.

ja tak za bardzo nie kupie w ciemno, ale moze jak zaproponujesz cos bardzo taniego to zastanowie sie czy nie pomysleć :]

ceny akusiow zawsze sa niskie, a zwykle wsyzscy zadowoleni. no ale w ciemnoniemusisz kupowac mozesz wpac po niego:]

Bytom a Wrocław to jednak trochce KM ! jest nie ma co ukrywac !
To mów, albo pisz na priv ile chcesz za niego ! bo jeszcze Poldriver ma mi dac cynk za ile chce sprzedać swój !!

nieno ja tamwiecej niz 10 za niego niechce. ale jak amszblizej czy cos to spoko, mi sie kausie przydadza i tak i tak na dzialke.

a tak z ciekawości jak chcecie wysłać aku? bo pocztą będzie trochę trudno - nie opłaca się bo ciężkie to a poza tym to wbrew przepisom pocztowym...

10zł za akusia ? ale tak szczerze to on ma jakies dobre trzymanie ? odpala ?
a wysłka to pomyslimy :]

pise ci ze na nim pzyjechalm, 4 dni jeszcz eodpalalismy auto i smigalo. teraz stooi do miesiaca w garazu. za 10 zl niesprzedam ci przeciz zelowej 50tki na gwarancji;p

WuRC ty wiecej za przesylke zaplacisz niz za sam akus:] moze na e-,ail bedzie taniej wyslac przez neta przemysl to

Kupuje akusia od Poldriver !!
ale jak bede potrzebował jeszcze jeden to zgłosze sie do Ciebie
zadecydowała tu sprawa odległosci Jego mam blizej !! ;]
Potrzebna jeszcze Czarma maska Mat !

Sorry za OT ale czy nie prościej kupić za grosze ze szrotu czy cuś i pomalować? Do czarnego matu nie trzeba chyba wielkiego talentu lakierniczego...

Race_D.. No i chyba tak zrobie bo innego rezwiazania nie widze !! ;]

maska troche styrana w sęsie pordzewiała 40 dychy...
farba jedenaście i gitara

40 zl za maske!!?? Dziwne macie ceny,u mnie jak z kolesiem sie dogadasz i powiesz do czego to ma byc to za 5 albo 10zeta bez problemu spyli,bez wgiecen.Pomalowac i smigac

no na szrocie na rychtalskiej tyle...
ale wiesz tam ceny często dają kosmiczne...

No to co powiecie jak w Kraku na gieldzie maska do eleganta 150zl a i nawet wiecej

ja kupiłem jak nówke od elegantka za 8 dych, ale nic przy niej robić nie trzeba...