Przyszła kryska na 83matyska ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Jeżeli któryś z kolegów ma czas i ochotę wpaść zapraszam. Ci, którzy pamiętają "Duszka", buldożka francuskiego z ADHD, podpowiem, że jest na rysunku. Od 1,5 roku ma koleżankę "Gafę" - to to białe.

Gratulacje!
i fajny pomysł z tym wsparciem schroniska dla zwierząt w miejsce kwiatów

Dzieki! Ogladam czasem foty moje i Ewy w Twojej "Łaciatej". Z tymi kwiatkami, to odpusciclismy, bo tylko wiedna i miejsce zajmuja. Zwierzynie sie kasa bardziej przyda.

Pzdr,
Matys

gratulacje!!! jedziecie Ładą do ślubu ??
ja ostatnio wiozłem siostrę do cywilnego:

[ wiadomość edytowana przez: Konriii dnia 2010-04-28 00:01:07 ]

słiczna czarna wołga!
można dzieci straszyć:
" jak będziesz niegrzeczny to przyjedzie czarna wołga i zabierze ciebie do rosji !!!"

a tłumik to naprawiłes ??

Gratulacje Matys!!! Pozdrow Ewe i wszystkiego najlepszego!

Cytat:
2010-04-28 12:39:31, bartixr pisze:
a tłumik to naprawiłes ??

tak, udało mi się dostać nawet szybko (2 dni!)

tłumiki są od reki w PL, może to nie to co oryginał ale kto by się przejmował, najważniejsze żeby byo ciszej po założeniu niz przed

choć powiem że jak zakłądali mi do Renaulta megane jakąs produkcję polska (ko0ńcowy) to ile się ukleli, i szlifierka byłą potrzebna, i kawałek zderzaka trzeba było uciąć, poprostu był innego kształu.!!
Był zdecydowanie głośniejszy niż oryginał przed tym jakdiurki w nim się zrobiły, lecz auto szło na sprzedaż więc zupełnie się tym nie przejmowałem.

Cytat:
2010-04-28 00:00:04, Konriii pisze:
gratulacje!!! jedziecie Ładą do ślubu ?? ja ostatnio wiozłem siostrę do cywilnego:

Czad! Szkoda, że ten Kraqf tak daleko... Bo bym sobie wynajął taką fajną furkę z fajnym kierowcą .
Tylko... czy byłoby mnie na to stać...

My już nie mamy Ładzianki. Jedziemy do ślubu własnym samochdem, który ja będę prowadził Mieliśmy jechać na motocyklu, ale jak się zestresuję i będzie głeba pod kościołem, to koniec. Podarta kiecka, cieknący olej ... już to widzę oczyma wyobraźni Wybraliśmy 4 kółka.