Omega 3.0 rocznik 91 bez chromów..??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mozliwe jest, aby ten rocznk omegi byl jeszcze przed face liftingiem, mam do obejrzena takie autko, lecz 400 km od siebie, w ciemno to raczej nie chce mi se jechac, gosc nie moze mi przeslac fotek, przez tel. mowi, ze chromow nie ma, ale nie jest pewien czy to model z duzymi czy malymi kierunkami..!! Zastanawiam sie czy to nie model 3000, ale czy byly w combi..?? Prosze o szybkie info.. dzieki

w poradach masz historyję Omegową - doczytaj

Nowa wersja(z chromami) byla bodajrze od pazdziernika 90roku takze wszystki 91 byly z chromami chyba ze jest z konca roku roku i gosc mowi ze 91 jako rocznikowo spytaj jaka literke ma w numerach nadwozia albo o msc a kombi 3000 nie bylo chyba ze jakas przekladka

produkcja koniec 90, pierwsza rejestracja 91?

OMEGA A przed liftingiem: 1986.09 - 1990.09
OMEGA A po liftingu: 1990.09 - 1994.03

Poza tym jakie graty im pozostawały na produkcji z takich złożyli.Tak się robi na całym świecie, normalka.

ok.. dzieki.. to jaka ma miec literke w numerach.?

Ale to nie ma znaczenia, bo w praktyce jest inaczej niż w teori.
W teori napisałem jak jest, a w praktyce to jest tak że chromy wychodziły od 1990.09 ale i wychodziły razem z nimi również wersje przed liftem bodajże do marca czy kwietnia 1991 roku. Tak więc można spotkać ome 1990r, na chromach i bez i to samo się tyczy roku 1991.

Zaczynam sie zastanawiac czy to nie jest jakas przekaldka (legalna badz nie), wiec jesli jest nie legalna to powinna miec numery jak wersja po lifcie, a nadwozie przed.. chyba dobrze mysle.?