| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
MINIO User Asterka Stalowa Wola | 2006-03-22 12:58:44 Tak sobie ogladalem TVN TURBO i bylo porownanie dwoch zajebistych autek.
Lancer Evo VIII oraz Subaru Impreza STI. Oba autka mialy silniczki 2,0 z turbinkami, ponad 250 KM, okolo 6 do setki i naped na 4WD. Ale jak by przyszlo wam wybrac to co byscie wybrali??? Lancera czy Imprezke??? napiszcie co i dlaczego bo ja osobiscie juz sam nie wiem |
USA1 (S) Moderator vw Stalowa Wola | 2006-03-22 18:23:47 Wiesz co?
Namyslilem sie MINIAK Kup mi oba ![]() |
Piotrek83 User Honda Civic Kraków / Stalowa Wola | 2006-03-22 21:39:57 Jeździłem Imprezą (tylko tą 2.5) i dźwięk boksera poprostu wymiata. Wnętrze, shortshifter, shiftlight i wlot powietrza na masce dodają dużo smaku, w Lancerze tylko siedziałem i tak bardzo mi się nie podobał (kiepska jakość). Lancer podobno lepiej się prowadzi, ale podobnie jak Clarkson i Hammond wolę STI |
_Gallus_ Moderator Celina st202 . | 2006-03-22 23:14:02 Tez jestem za subaryna. Jakis sentyment ;]. Jesli chodzi o wyglad to roczniki 94-97 w wersji coupe wymiataja, najladniejsze imprezy moim zdaniem jakie kiedykolwiek wyjechaly. Po wyeliminowaniu reflektorow przeciwmgielnych wielkosci patelni i wprowadzeniu jajkowatych swiatel wiele na wygladzie po mojemu niestety stracila. |
zoom User zoom zoom | 2006-03-23 00:32:01 Tez jestem za STi I ten model o ktorym pisze galapagos jest najlepsiejszy.
Pozdr. |
Jajko User Opel Calibra / Acura ... Nisko-NewYork-STWA SQUAD :) | 2006-03-23 01:00:10 No Wlasnie ryba ehe tutaj 5.7 silnik to standart ehehe a w polsce 2.5 to duzy silnik hehe |
Toom User Kymco B&W Wawa | 2006-03-27 12:49:27 Subaru STI oczywiście,
lepsze prowadzenie, niższy środek ciężkości. Praktycznie bezawaryjny i lepszy dostęp do cześci. Fajniej rozwinięty klub subaru. No i wygląd, wersja 2006 jest bardzo ładna. Do tego ten dźwięk boksera. Ze względu na cenę wybrałbym WRX, wystarczyłoby do poszalenia i jazdy na naszych drogach i tańsze. Evo nie ma tańszej alternatywy. T. |
tomeQ_ Moderator stalowa wola/łorsoł | 2006-03-27 13:57:27 STI-lepsze prowadzenie, no nie wiem
STI-nizszy srodek ciezkosci, hmm, moze i mozliwe STI- bezawaryjny i lepszy dostep do czesci, hmm ciekawe? Jesli komus sie nie podobaja spoilery, moze wybrac spec d,bez skrzydla z tylu i lotki na tylnej szybie, zaden problem. Polecam w ramach ciekawostek http://www.bestmotoringvideo.com/ Ja bym wolal subaru legacy turbo, bylem w sobote na pucharze wiosny i bardzo mocne imprezy dostawaly od legacow niezly wycisk, wogole fajny kjsik byl, ponad 10 4x4turbo, ciekawe kiedy tak bedzie w podkarpackiem. |
Toom User Kymco B&W Wawa | 2006-03-27 16:38:57 Pisałem o częściach: wydech, turbina, zawieszenie itd, nie spoiler i zapalniczka.
Zresztą rozmawiamy o seryjnych czy nie? Bo jakoś nie widuję tych świetnych Legacy często w pucharach, czyżby nikt nie chciał wygrywać? T. |
tomeQ_ Moderator stalowa wola/łorsoł | 2006-03-27 16:46:25 Wchodzisz na http://sklep.pws.com.pl i zamawiasz czego tylko pragniesz, tak do sti jak i do evo. A legacy wolalbym bo kosztuje 10tys zl, a mozna powalczyc i wygrac z nieseryjna impreza, za 60tys zl, jesli bylyby to profi ajdowki napeno sti bylby szybszy, w to chyba nikt nie zwatpi. |
![]() Dragster_13 0 Car In Progress. Stalowa Wola | 2006-03-27 16:57:57 U mnie góruje Subaryna, chociaż najnowsza wersja odpada bo dziwnie wygląda, rónież najnowszy lancer tez niejest zbyt piękny. Ale wybrałbym subarynke wrx sti 2003 rok bo według mnie najładniejsza |