| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
pytlar Sympatyk FEFK Chrysler Aspen Prabuty | 2006-03-27 16:10:54 a wiec wrocilem sobie essiną do domu.... i wjechalem do garazu... dodalem tak sobie gazu i silnik zamiast gdzecznie spasc sobie do tych niskich obrotow to zgasl... mysle sobie nic nowego!! ale chwile pozniej chce zapalic samochod a ten nic!! krece i krece a on zadnej reakcji!!! i az mi akumulator prawie padl!! poczekalem chwile i dalej to samo!! kreci jak szalony a zadnej reakcji!! i tak do tej pory!!
swiece wykrecilem - suche!! paliwo jest bo chwile predzej tankowalem!! pompka paliwowa dziala, bo slychac!! |
ToFastMKIV TEŁENÓFKA MKIV & MKV ... Wronki | 2006-03-27 16:25:04 Też miałem raz tak po tankowaniu tylko, że zamiast ON to zalali mi PB i ciężko palił, a jak już odpalił to muł straszny |
pytlar Sympatyk FEFK Chrysler Aspen Prabuty | 2006-03-27 16:27:07 ale ja mam na pewno PB!! |
ToFastMKIV TEŁENÓFKA MKIV & MKV ... Wronki | 2006-03-27 16:29:19 Nie wiem jak to jest przy benzynie, ale skoro masz suche świece to widocznie cos z układme paliwowym, może jest gdzieś po drodze jakiś elektrozawór ?? na przewodzie paliwowym i się nie otwiera ?? |
pytlar Sympatyk FEFK Chrysler Aspen Prabuty | 2006-03-27 16:48:31 juz dziala!! odkrecilem tan jakis odpowietrznik, czy co to tam jest przy wtryskach, wylala sie cala benzyna, i jak to zpowrotem zalozylem to zadzialal!! |
kaes Astra II 1.7 DTI Edi ... krotoszyn | 2006-03-27 18:41:03 ale essi dobry bo do domu cie przywiózł |