[Photo] W koncu mam naklepke

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stalem sie klubowiczem w 100%, wczoraj wieczorkiem nakleilem naklepke klubowa

hmm nalepa 1 klasaale niema to jak Twardy i solidny podjazd do garazu

No proszę

ten podjazd to porazka, jak umyje auto i chociaz raz wjade do garazu to auto wyglada jak po rajdzie terenowym ale mam nadzieje ze niedlugo to przeschnie

Widze mały defekt zameczka klapy bagażnika........

no co wyrobilo sie, ale wystarczy lekko dotknac i wskakuje na swoje miejsce

A co to za kikut wystaje Ci na lewym tylnym błotniku
Wygląda jak gniazdo od anteny czołgowej
I te pomarszczone zagłówki tylne.....

ten kikut to jesli chodzi o to o o czym mysle to jest niedokonca schowana antena od radia, a zaglowki pomarszczone sa efektem kupienia pokrowcow na siedzenia do daewoo espero ( albo ja mam niewymiarowe siedzenia albo pokrowce sa do dupy

Fajne autko, fajna nalepa, ale najfajniejsze to to błotko, w którym stoi Esperak

kapiele blotne dobrze dzialaly w zime, bynajmniej przyz warstwe blota nie dostawala sie sol niestety z blotem nie wygram , musi przechnac, ale przynajmniej fajnie sie wjezdza, wjazd mam z drogi, ciasny zakret 90 stopni musze wziasc dosc szyko zeby pozniej nie stanac, po obu stronach wjazdu mam row wiec zawsze tylek zarzuca, wtedy kontra i gaz zeby mi tylek do rowu nie wpadl i podczas tego bucha para spod samochodu jak kolektor blota dotyka normalne kilka razu dziennie mam naprawde fajna zabawe

wylewke sobie zrób, albo płytki ułóż

Cytat:
2006-03-28 18:27:12, Outcast pisze:
albo ja mam niewymiarowe siedzenia albo pokrowce sa do dupy

Miałeś dziury w tapicerce? Jeśli nie to każde, nawet najdroższe pokrowce są do dup...y!

niemialem dziur w tapicecrce, a wylewski zrobic nie moge bo w tym roku beda montowac kanalize przy dordze i by wszystko zrywali

Cytat:
2006-03-29 08:21:11, Outcast pisze:
niemialem dziur w tapicecrce,

To na cholerę Ci są kondomy na siedzenia? Skajową tapicerkę masz, a'la PF125p?

nie cieknie ci od anteny cb, jak jedziesz podczas deszczu

dziur w tapicerce niemam, i wlasnie dlatego mam te kondowy aby tych dziur niemiec i zeby tapicerka byla czysta tym bardziej zeprzez ostatni rok epserak sluzyl jako auto budowlane, wozilem nim rozne worki listwe i inne pierdoly nie zadko na tylnym siedzeniu, dotego wozilem psa wiec tapicerka gdyby nie pokrowce to by mogla troche ucierpiec.

od anteny wody niezauwazylem

Cytat:
2006-03-29 10:47:38, Outcast pisze:
dziur w tapicerce niemam, i wlasnie dlatego mam te kondowy aby tych dziur niemiec i zeby tapicerka byla czysta

No fakt niezaprzeczalny. Auto kiedyś wyląduje na złomowisku z karoserią pełną dziur i... idealnymi fotelami.

ale bynajmniej cos bedzie w dobrym stanie, a tak na powaznie to przed wakacjami juz zdejmuje pokrowce na stale bo okres uzywania zlomiaka na budowie sie skonczyl

Cytat:
2006-03-29 11:08:13, Outcast pisze:
przed wakacjami juz zdejmuje pokrowce na stale bo okres uzywania zlomiaka na budowie sie skonczyl

TAK TRZYMAĆ! Już się bałem!

Outcast teraz pośladki Twojego Esperaka wygladają zachwycająco