Trofeum Rally Sprint Sosnowiec/Będzin

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Już 26 marca br. Automobilklub Zamkowy organizuje pierwszą w tym roku imprezę sportową - III Sosnowiecki Rally Sprint stanowiący 1 rundę cyklu Trofeum Rally Sprint.

Do udziału w zawodach zapraszamy zarówno amatorów jak i kierowców posiadających licencje sportu samochodowego. Wpisowe tylko 60 zł. Trzy przejazdy atrakcyjnej trasy, dla zwycięzców atrakcyjne nagrody.

Przy okazji zawodów będzie można zobaczyć, tubing samochodów, wystawę dealerów samochodowych, pokazy jazdy na trolejach i jeszcze parę niespodzianek

Więcej informacji na stonie automobilklubu: www.akzamkowy.org od 13.03.2006

Cytat:
2006-03-11 19:15:57, rallyman pisze:
(...) tubing samochodów (...)

... a to dobrze, bo juz myślałem, że "tuning" i że się z tego powodu buractwo zleci

rallyman wiesz jak tam wygląda trasa??? jakies zdjęcia masz może z którejś edycji tej imprezy??? Patrzylem na zamkowy ale nic konkretnego tam nie znalazłem

Czy znam... w piatek bede jechal i ogladal dopiero. ogladalem mapke(ja bede stal na Parku Serwisowym zeby nie bylo ) i wyglada podobnie jak Supersprint w Bedzinie na OSiR. Wiem jedynie, ze jest asfalt, troszke kostki... taki mieszana nawierzchnia, natomiast organizator bedzie robil wszystko aby bylo odsniezone tzn do asfaltu
Wiecej info bedzie dopiero po 13 marca na stronie AK Zamkowego

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-03-11 19:50:53 ]

[ wiadomość edytowana przez: rallyman dnia 2006-03-11 19:51:25 ]

A w którym miejscu w sosnowcu to będzie ?? na stawikach??Napisz cos więcej jak wiesz

ul.Kresowa, po kazdej probie park serwisowy i jazda
W pucharze trofeum sa 4 eliminacje...podobno beda ciekawe nagrody rzeczowe Wpisowe nie duze bo 60zl!

przyjade na 95 % . trza wkoncu zaczac sie scigac..
a jak z pilotem ? trza ni trza? a jak wygram to pilot tez puchara dostanie jak ni trza ?

będzie tam gdzie zeszłoroczna edycja-na "stawikach"
większość sam asfalt,ostatnio nie usuneli "martwych" policjantów,no i na prostej są hopki...
pilota nie trzeba było-rallysprint-nie wiem jak w tym roku

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

będzie jeszcze ktoś?

może ekipa z kraka sie wybierze,hmm??

-----------------
"Fatalna Imitacja Auta Turystycznego"

P.U.H. MARAKANT

Transport samochodów / pomoc drogowa
Poliwęglan do rajdówek

Ja się zastanawiam nad startem biore jutro woz na garaż i może takli maly6 trening przed tychami jak się uda to może też pojade.

kurde kurde kurde fajna impreza ale resora nie zreanimuje do tego czasu chyba

na sosnowiec zostaw sobie wysoki zawias może się przydać

Blady wiesz jak wyglądają okolice gdzie ma się to rozgrywać??? Czy to cos podobnego do toru w tychach , wąskie uliczki , szuter czy co????

Z torem w Tychach ta okolica niestety niewiele ma wspólnego. W skrócie - asfalt, raczej ciasno, dużo dziur i wybojów (nawet progi zwalniające :/).
Na pierwszej eliminacji trasa przebiegała przez odcinek drogi "pofalowany" przez korzenie przydrożnych drzew - auta skakały jak pchełki

Mam filmik z tej imprezy (relacje z TVP3) waży 23MB ale nie mam gdzie wrzucić.

Trasa bedzie troche dziurawa, o tak

No właśnie

No hardkor ładny z tym podrzucaniem tego malca hehe coś mi się wydaje że z wozem bede robił nie za szybko woloe na tychy jechac

Cytat:
2006-03-12 00:18:03, comar pisze:
przyjade na 95 % . trza wkoncu zaczac sie scigac.. a jak z pilotem ? trza ni trza? a jak wygram to pilot tez puchara dostanie jak ni trza ?

jak nie masz pilota....to ja bym sie przejechał

Cytat:
2006-03-22 00:17:57, WOYTAZ pisze:
jak nie masz pilota....to ja bym sie przejechał

A czemu sam nie wystertujesz ?

nie straszcie tak tymi dziurami, ten etap w podskokach to tylko na mecie jest, reszta trasy normalnie jest do przejechania, tak więc nie marudzić tylko przyjeżdżać

wrzuciłem kawałki z przejazdów m.in. janeckiego i chrzana z tego 1 sprintu
zapisz
zapisz2

[ wiadomość edytowana przez: snail dnia 2006-03-22 10:49:05 ]