| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Gomall Vauxhall Omega West Lothian | 2003-04-11 15:18:49 http://motonews.pl/forum/?op=fvt&t=13782&f=18 |
Prowo LOB WETERAN ![]() Kura Indian ze wsi (OPO) | 2003-04-11 15:26:34 Napisałem dwa razy i odpuściłem
Nie wiem jak to określić, naprawdę nie wiem... ----------------- Benzinový 3,6litrový vidlicový šestiválec |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-04-11 15:28:53 Jezu do czego to prowadzi !!!!
Następnym krokiem (o zgrozo)będzie ranking potrąconych starszych osób poza przejściami dla pieszych !!!! |
Res best memory O-ka | 2003-04-11 15:58:29 wiecie....chciałem coś napisać....ale naprawdę nie wiem co |
JanuszGnitecki OMEGA B FL COMBI Warszawa | 2003-04-12 22:53:19 Moja konstatacja po po wizytach na forum OKP, sprowadza się do stwierdzenia,że samo posiadanie samochodu marki opel niestety nie powoduje wzrostu IQ. Treści wątków jakoś coraz częściej z motoryzacją mają tyle wspólnego co co jak się mawiało księżyc na miesiączkowanie rabarbaru.
Zabawne tylko, że autorzy tej rozpasanej intelektualnej dysputy niemal rzucili się na mnie z pięściami, gdy dla podpuchy poddałem w ątpliwość sens jazdy na światłach late. Ich delikatne serduszka i niezwykła wyobraźnia kojarzy mi się z grupą osiłków z meczu ligowego. |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2003-04-13 10:24:43 Janusz na forum dajemy upust swojemu talentowi pisarskiemu Po raz kolejny wyszło szydło z wora że ludzie dziela sie na mądrych i głupich a nie tych co jeżdżą oplami i reszte świata ( czy omegami i reszą świata - obojetnie). a piaskownicowe ukrecanie łepków wróbelkom czy przywiazywanie puszek do ogona kotu zostało niektórym do dziś. W kwestii formalnej - lubię zwierzęta. choć z całą stanowczością mogę nazwać siebie hipokryta - dlaczego? a dlatego że po kilkuletnim okresie wegetarianizmu znów wpierdalam trupy. bo tak naprawde jaka jest różnica między psem a szynką? kiełbasa nie rośnie na drzewie. nie mam zamiaru bronić praw zwierzat - należę do gatunku najbardziej wrednego ze wszystkich w tej części galaktyki. wycinamy drzewa żeby zawijać w nie śniadani i koniec końców wycierać sobie nimi dupę po miłym sranku. tak juz jest. wkurwiające jest to że niektórzy ludzie nie wyrosli nigdy z piaskownicy. a fascynacja śmiercią gołębia czy innego kota jest przerażająca. i to przewrotne myślenie przy przejechaniu zwierzaka: "ale mu dopierdoliłem, aż mózg chlapnął na jezdnie" - ilu tak pomyślało? ostatnio przejechałem kurę ( tą samą która wpierdalamy w niedzielę - rosół & pieczyste). najpierw po zatrzymaniu okazało sie że przeżyła - OK, dopiero potem - czy zderzak cały ( i tak mi oddadza w razie czego z AC) - cały. no to poszedłem do chłopka i opierdoliłem na czym świat stoi żeby pilnował swoiego inwentarza, bo dziecka chyba pilnuje żeby nie chodziło po jezdni? zdziwiony jakbym po niemiecku mówił. jak to mówi moja małżonka: głupota jest nieuleczalna smacznego |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-04-14 22:21:38 Dab a może masz jakiś pomysł na uspokojenie atmosfery.
Bo mimo tego że czasami ugryze się w palce po jakimś komentarzu to jednak - nie mogę się powstrzymać po przeczytaniu takiego postu. Gdyby to było na Hyde Parku to jeszcze ale na forum OKP. Sam powiedz. |
Dab Wrocek | 2003-04-14 22:40:53
witam ja od jakiegos juz czasu staram sie nie ingerowac w jakiekolwiek spory...z wlasnego doswiadczenia wiem ze mozna przy tym tylko po dupie dostac...a po co mi to?co do uspokojenia atmosfery..to najlepiej pominac obecny stan, zmilczec kilka spraw...czas goi rany Pozdrawiam PS. Moze wkrotce uda nam sie spotkac gdzies we wrocku? PS2. Jak tam wizyta z rodzinka w ZOO? |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-04-14 22:45:34 Masz rację jednak widać że wrocław jest stolicą tolerancji Co do spotkania to jak najbardziej tylko mószę poskładać Omę po wypadku , pech mnie nie opuszcza ..ale może właśnie limit pecha już się wyczerpał. Do zobaczenia |
Dab Wrocek | 2003-04-14 22:56:04
po wypadku??!!! trzeba na siebie qrka uwazac....czlowiek nie zna dnia ni godziny... brrrrr |