Wiosenne porządki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zrobiło sie trochę cieplej. Już zaczynam myślec o wiosennych porządkach (mówię to w trosce o moją bestyjkę). Bardzo częso zadajemy sobie pytanie czym samochód doprowadzić po zimie do porządku. Oto kilka produktów które są sprawdzone (nie tanie)- ale czy nasze samochody nie śą warte każdych pieniędzy po to aby wyglądały śicznie. Myju-myju pucu-pucu

kolejnośc Ci sie kolego pomyliła, najpierw to

Przepraszam zachowałem się jak amator. Więcej sie to nie powtórzy.

A zna ktoś może jakies strony internetowe gdzie mozna zamowic tego typu kosmetyki? Na tej podanej przez Rava chyba nie mozna zamawiac, a na allegro prawie nic nie ma.
pzdr

Można, mozna.
Wystarczy kliknąć na sklep internetowy i już zakupki sie robią aż miło. Realizacja zamowień bardzo szybka, a jak czegoś nie mają na magazynie to proponuja rozbicie zamówienia lub małe opóźnienie w dostawie towaru.

Proszę bez kryptoreklamy, ja i pewnie paru innych forumowiczów mógłbym zwiększać sobie obroty za pomocą forum, ale to nie miejsce do tego typu działań i nie sposób

Żadna kryptoreklama poprostu inforuję jak wygląda obsługa w tym sklepie. Z tym sklepem mam tyle wspólnego co Omega z kopaczką do kartofli.

a co polecacie do tapicerki szczególnie do posufitki jasnej? czy lepiej oddac samochód do zakładu co sie tym zajmuje?

Cytat:
2006-04-04 15:14:55, Schizm pisze:
a co polecacie do tapicerki szczególnie do posufitki jasnej? czy lepiej oddac samochód do zakładu co sie tym zajmuje?

Tak
100 zl
Po takiej operacji jest prawie jak w C