[oddam] koła 12"

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie, lezy u mnie cała sterta, musze oddac lub wywalic bo mnie starzy z domu wywalą, odbiór osobisty w Piasecznie, kontakt gg

biore je

Cytat:
2006-05-18 12:08:25, Mariusz126p pisze:
biore je

ok, to przyjedź jutro i zabieraj

ile tego bedzie ????

Cytat:
2006-05-18 12:13:31, Mariusz126p pisze:
ile tego bedzie ????

ok 10,moze 12

rezygnuje ktos inny moze brac mam juz zbyt wiele na dzialce

Wciąz aktualne, zabieraz mi je szybko ,idealne na katowanie

tak ja wiem ale mam juz 3 rzedy po 12 opon jedna na drugiej jak je mi przywieziesz to wezme bo czym ja wezme tyle...

Cytat:
2006-05-19 21:50:51, Mariusz126p pisze:
tak ja wiem ale mam juz 3 rzedy po 12 opon jedna na drugiej jak je mi przywieziesz to wezme bo czym ja wezme tyle...

Ale jak Ci przywioze to tych Twoich na 3 rzedach nie ubedzie wiec co to zmienia?

oki to jak chcesz mozesz je podzucic niewiem gdzie je upchne ale jakos sie da... masz dzis czas ja jestem caly czas w domu wiec wpadaj

Cytat:
2006-05-20 08:02:45, Mariusz126p pisze:
oki to jak chcesz mozesz je podzucic niewiem gdzie je upchne ale jakos sie da... masz dzis czas ja jestem caly czas w domu wiec wpadaj

wieczorem przywioze, łaczenie jest tego 9 szt.

dobra jutro ok 12 Ci przywioze, dzis juz baluje,zapuźno sie kapnełem

[ wiadomość edytowana przez: BLUE_650 dnia 2006-05-20 20:03:51 ]

a mi by sie przydały... bo fele jzu nie ciekawie u mnei wyglądaja .. jedna rdza..

mam w krakowie 2 felgi cytrynki do oddania za symboliczne pieniążki lub browarki (na jednej nowa wieloletnia opona bieżnikowana... - kurcze rarytasik w sam raz na zapasówke )

Bylem i ogladalem NIE MAM MIEJSCA pojedz z tymi kolkami na warzywniak i oddaj chlopakom