Tłumik?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, mam zagwostkę, zaczeło mi autko głośniej pracować. Ewidentnie słychać że to z końcowego tłumika. Wlazłem więc na kanał, i oblukałem dokładnie całego, dziury nie ma. Czy mogło się coś w środku spieprzyć...?

Cytat:
2006-03-30 22:07:58, misiekwwa pisze:
Witam, mam zagwostkę, zaczeło mi autko głośniej pracować. Ewidentnie słychać że to z końcowego tłumika. Wlazłem więc na kanał, i oblukałem dokładnie całego, dziury nie ma. Czy mogło się coś w środku spieprzyć...?

szkoda na to czasu..jesli wchodzisz pod samochod i ewidentnie slyszysz ze zrodlem podwyzszonego halasu jest tlumik koncowy tzn ze ow element jest do wymiany..po co zastanawiac sie czy jest otwor dziura szpara pekniecie w srodku..cokolwiek? po co? tego sie i tak nie naprawi..wiec jesli jest naprawe glosno to po prostu nalezy to wymienic..a dociekania co dokladnie sie zepsulo to chyba tylko hobbystyczna sprawa

Właśnie chodzi o tą hoobystyczną stronę. TAK TO WIEM ZE NIE ZROBIE ALE Z CHĘCI WIEDZY PISZE

Weź go na przetrzymanie tak jak ja zrobiłem z całym wydechem. Wydech w końcu wygrał.

Piotr-ek jesteś theBeściak.

Piotr-ek na MODa