[oddam] szyba od poldka i podszybie od kanta Wrocław

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
oddam szybe tylną ogrzewana do poloneza 1500 i podszybie przednie do fiata 125p gg:8626643 na terenie Wrocławia

A nie wyslal bys podszybia?

nie bardzo nie chce mi sie w to bawic za duzo zachodu

mati co to za filozofia niech wyśle ci pieniądze na przesyłke plus na jakies pifko za fatyge zapakujesz i wyśle się

No wlasnie o to mi chodzilo Jakies pudlo po rowerze wziete ze skelpu rowerowego trszeke przyciete i na poczte

ja mam karton po TV 42'' wiec moze sie zmiesci :]

po rowerze przetestowane - tylko trzeba przyciac bo normalnie poczta nie przyjmie, bo za duze. a na kuriera 40 zeta top nie, dzieki, to juz wolalbym zeby to przeciac i w 2 awalkach wyslac Zmolestuje Lajke, moze pomoze Jedno podszybie mam, ale kropi sie jeszcze jeden potrzebujacy na podszybie i u mnie to sie ine zmarnuje

Niestety gosciu z Wrocka juz przyjezdza po podszybie w weekend i jest juz nie aktualne po przednią szybę ktoś juz dzwonil ale to chyba nie jest jeszcze pewne

Ale jaki gosciu z wrocka, bo Lajka mowil mi ze z tobagadal i moze w weekend przyjedzie po to. To z nim gadales?

Prawdopodobnie tak bo mowil cos o piotrkowie trybunalskim ale do konca nie zrozumialem

A nie wazne, hehe, zibaczymy Pozdro