Jak naprawić pęknięty zderzak wjechałem tyłem dzieckuW sanki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam czarny zwykły zderzak poszło pęknięcie przez całą długość koło rury wydechowej. Możę na gorąco!!!!nie wiem!!! szukam w internecie a tu lipa!!!!!

Jak pęknięcie nie jest za duże to możesz kupić specjalny zestaw reparacyjny w postaci siateczki podklajanej od spodu żywicą. Z zewnątrz trochę szpachli, papier drobno zarnisty i odrobina lakieru dorobionego na zamówienie i pociągniętego pędzelkiem - może nie jest to sposób profesjonalny ale zawsze nie wygląda to tragicznie.
Po zestawy naprawcze zobacz na Produkty Novola. Btw. ale dziecka na tych sankach nie było, hmm??

dziecka na sankach nie bylo

Cytat:
2006-03-29 19:04:08, ndaniel80 pisze:
Jak pęknięcie nie jest za duże to możesz kupić specjalny zestaw reparacyjny w postaci siateczki podklajanej od spodu żywicą. Z zewnątrz trochę szpachli, papier drobno zarnisty i odrobina lakieru dorobionego na zamówienie i pociągniętego pędzelkiem - może nie jest to sposób profesjonalny ale zawsze nie wygląda to tragicznie. Po zestawy naprawcze zobacz na Produkty Novola. Btw. ale dziecka na tych sankach nie było, hmm??

Popieram Sposób tani i skutrczny

A ta żywica Novol na pewno dobrze reaguje z materiałem z którego zrobiony jest zderzak? Testował to już ktoś? Bo też mam pęknięcie, a żywica marnuje mi się w garażu

Cytat:
2006-03-29 20:05:18, Skolmi pisze:
A ta żywica Novol na pewno dobrze reaguje z materiałem z którego zrobiony jest zderzak? Testował to już ktoś? Bo też mam pęknięcie, a żywica marnuje mi się w garażu

Ja kleiłem swój zderzak i wyszło super. Szczerze polecam.
Pozdrawiam

ja laminowalem od srodka zderzak az zewnatrz wybieralem pekniecia i szpachlowalem szpachla z włosem NOVOL !! wyszlo extra

Mój przedni zderzak w 30% składa się z maty szkalnej i żywicy. Odrobina szpachli i lakieru skutecznie zamaskowały pęknięcia. Przetrwał zimę, więc śmiało mogę polecić taki sposób naprawy

ja swoje zderzaki tez kleilme na zywicy i swienie teraz sie trzymaja troche czasu i edzie jak nowy