II el. TRS Będzin 28.05.06 - FOTKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

Którędy do mety

ten pomaranczowy kant po prostu qrwa miazdzy jeszcze tylko takie same kola z poszerzeniami na przod i jest ideał

gdybyś widział jak do tego wymiata nie widziałem mocniejszego kanta w okolicy

Cytat:
2006-05-28 21:31:18, Krzyh00 pisze:
ten pomaranczowy kant po prostu qrwa miazdzy jeszcze tylko takie same kola z poszerzeniami na przod i jest ideał

nooooo bo kierowcy jadący na przeciw niego to sie nieźle muszą wqurwiać
ale wozik bokami latać potrafi konkret

[ wiadomość edytowana przez: piter_s1 dnia 2006-05-28 21:51:06 ]

Jakby ktos mial foty zoltego malucha 65 to niech zapoda bede wdzieczny.

no to marowi znowu morale pojdzie w gore
ale i auto jest niesamowite i lacznik fotela z kierownica wie jak tym jezdzic
polecam przejazdzki na prawym

No , niedość że wygląda , ryczy jak trza , to jeszcze jedzie , no łącznik znaczy między pedałami a kierownicą ma sprawny , Marcin , ładnie pojechałeś

Rino trenuj , następny start widze slajdy i rzuć kanta na glebe

a dlaczego ten niebieski na gliwicach ryczał jakby mu wyskakiwał bieg albo wpadal niewłasciwy?

bo mu wyskakiwala 2ka
ale po sterfie serwisowej o 5 rano dostal nowa skrzynie i szpere na bedzin

no Bedzin byl super odelżyliśmy kaszla ze zbędnego balastu... mnie No i Konrad sie bawił, starał sie jechac na czas ale jak czasem cos poszlo nie tak to juz walił na pyte bokami zdarzyla sie tez jazda na dwoch kołach i takie tam
Ja sie oczywiscie rozchorowałem bo zmarzłem na grillu u carva na akademikach:/ dlatego wygladam tak marnie

A Mara morela idzie bokami ze az strach najfajniejszy kant jakiego kiedykolwiek widzialem

gratulacje 5turbo!!!!!!!!!!!!
jakbyscie ktos jeszcze mieli fotke niebieskiego boba nr 53 to tez bym poprosil

Ja cos ze zdjatek bede mial jutro...a moze ktos ma mnie
A "morelka" wypasik

Mar ale to auto mega wygląda z tymi poszerzkami!!!
Jeśli wymiatałeś na SRSie i w Będzinie tak jak w I el. MT to musiała być niezła jazda.
RESPECT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mar pijaku okrutny tera zto kanciaros juz jest wogole w pitke!!

Cytat:
2006-05-28 22:28:23, comar pisze:
gratulacje 5turbo!!!!!!!!!!!! jakbyscie ktos jeszcze mieli fotke niebieskiego boba nr 53 to tez bym poprosil

Dzieki comar. szkoda ze auto sie wam zepsulo. Liczylismy z Kaska ze sie bedziemy ciac o te 3. Wyszlo ze o 1 sie bilismy z Zemanem. Ten 3 przejazd to bylo totalne szalenstwo co widac na 1 fotce. Ale zrobilismy ten sam czas z Zemanem i on wygral.

[ wiadomość edytowana przez: 5Turbo dnia 2006-05-28 22:43:26 ]

no coz trudno sie mowi. to je rally....
ale do tego polecial altek w drodze powortnej no i jak sie silnik podgrzal to potem przy 2000 obrotow cisnienie oleju sie zaczelo pokazywac
jutro wyciagam silnik

Panowie z Sosonowca są Najlepsi!!! Mam nadzieje że Blady też złoży takiego potwora i pomarańczowy team bedzie potęgą! Chciałbym donich kiedyś należeć POMARANCZOWY KREDENS POMARANCZOWY KREDENS

Cytat:
2006-05-28 21:23:02, Patti pisze:

takie same poszerzki na przodzie, szeroka fela i rownie mocna gleba a bedzie piekny, no i kolor jedyny sluszny oczywiscie