W podłodze pod nogami kierowcy (pod dywanikiem są dwie dziury), nie ma w nich żadnych zaślepek a widać, że te otwory są oryginalne.
Czy tam są normalnie jakieś zaślepki i nie ma ich tylko u mnie ?
Zgadza się powinny tam być korki zaślepiające. U mnie w Ponym też jednej nie było tylko że pod nogami pasażera ( dostrzegłem to jak woda przelewało mi się już na dywanik). Z dokupieniem oryginalnych jest problem po prostu ich nie ma, pozostaje tylko dopasować z innych dostę pnych lub dorobić. Ja próbowałem różnych sposobów, ale nic nie pomagało zawsze gdzieś się zgubił. Ale wymyśliłem skuteczny sposób (już 1,5 roku baz zgubienia) szukam dość grubej gumy wycinam kółko o średnicy ciut większej niż otwór w podłodze, nacinam poprzecznie na grubości to kółko. Przed założeniem jeszcze nasmarowałem jkąś pastą uszczelnijącą i na siłę wciskam, jak do tej pory się trzyma i nie przecieka. Warto spróbować.
Powodzenia.
[ wiadomość edytowana przez: dakro dnia 2006-03-31 10:43:36 ]
[ wiadomość edytowana przez: dakro dnia 2006-03-31 10:44:47 ]
No ja bardziej drastycznie uroralem sie z tym problemem i to dokladnie w tym tygodniu Bylem pospawac wydech bo delikatnie urwalem rure (inna historia) No i patrze a tu nie ma po jednej str tych korkow, a co jest w zamian?? Piekne zerdzewniale diury No i co pozostalo .... ostal wyciety kawalek podlogi i wspawany kawal blachy I juz nie ma dziur