Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-04-06 07:39:29 Qwa! ![]() Przeprowadzam się do jakiegoś normalnego miasta ![]() Szpital imienia ojca Rydzyka Mam nadzieję, że ten pomysł niezostanie zrealizowany. |
marcin2 gdynia | 2006-04-06 08:56:44 zalecam mniej Wyborczej-ewentualnie tylko działy sport,nauka i gospodarka(ale tu też nie można być bezkrytycznym)
|
![]() czytom Espero Kaniów | 2006-04-06 10:05:13 Paweł
Obawiam się, że to może stać się normą. I jak powiedział ostatnio mój kumpel "Nawet na Zachód nie warto uciekać, bo tam za dużo Polaków już wyjechało" ![]() |
![]() tommi3737 Klubowy Weteran Megane CC Łódź | 2006-04-06 23:43:12
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
SzybkiKosta HONDA CBR 600F, SEAT ... Warszawa -Ursynów | 2006-04-06 23:44:51 kpina |
marcin2 gdynia | 2006-04-07 09:05:35
he,he widzę że nadal masz problem z używaniem dużych liter ![]() co do antidotum na Wyborczą-wystarczy zachowanie zdrowego rozsądku i trochę krytycyzmu co do głoszonych tam treści, a już szczególnie obsesji na temat Rydzyka,antysemitów czy homofobów. ale jestem spokojny o to, że niedługo sam to zrozumiesz-moje zdanie o Wyborczej zmieniało się przez te wszystkie lata , które minęły od pierwszego wydania (zresztą mam je do tej pory). Oczywiście nie wymagam od gazety obiektywizmu (w końcu jest prywatna) ale od dłuższego czasu tendencyjność Wyborczej przekracza wszelkie granice. |
![]() Walus Lani + najlepsze aut ... Gdansk/Plock | 2006-04-07 09:56:56 marcin2, czyli rozumiem, że osoby wyznające rzymski katolicyzm powinny również zachowywać zdrowy rozsądek i krytycyzm wobec władz kościelnych i Watykanu, który oficjalnie zarządał od naszego episkopatu i władz redemptorystów zrobienia porządku z jedynie słuszną rozgłośnią miłościwie nam panującego rządu? ![]() |
marcin2 gdynia | 2006-04-07 10:44:28
1.zdrowy rozsądek należy zachowywać zawsze , każdy ma swój rozum i powinien przede wszystkim myśleć , dotyczy to zarówno słuchaczy RM jak i czytelników GW czy Trybuny Ludów 2.co do naszych władz kościelnych zdania na temat RM są podzielone (w liście Nuncjusza Apostolskiego jest prośba o "jedność biskupów w tej materii") |
![]() Navi Klubowy Weteran Auto wybitnie zastęp ... Lublin / Shire | 2006-04-07 12:30:36 Marcin,, AFAIK, to ja miałem kłopoty z dużymi literami ![]() A tak na poważanie - RM nie słucham. Ale odnoszę nieodparte wrażenie, że cen cały hałas wokół RM i Tatusia Rycyka (Sory NMSP ![]() Przykładem takiego zamieszania jest cytowany atrykuł. Osoba towarzysza Rycyka (sory NMSP), byc może wpisana na liste dla dowcipu stała sie lajt motivem dla całego artykułu. W tej chwili jest sytuacja taka, ze mimo, że ne słucham RM wszelkie inne media na bieżąco zdają sprawozdania z ich programu. |
![]() Robert_S Espero 1.8, Omega Sz - Gw | 2006-04-07 12:37:51 Powiem wam, że gdybym był właścicielem jakiegoś dużego 'mass media' - tv, radia czy gazety to też bym był stronniczy i nie wpuścił na swoje łamy nikogo kto by mnie raził i obrzydzał swoimi poglądami. Np. Leppera bym do siebie nie wpuścił i koniec.
Zwróćcie uwagę, że wszystkie media tzw. opiniotwórcze są stronnicze: trybuna - wiadomo, wszystko co powstało z pzpr polityka - podobnie jak trybuna, wprost - głoszą poglądy liberalne, obecnie po cichu wspierają po, choć mimo wszystko to chyba najbardziej obiektywny tygodnik rm i nd - wiadomo, gw - dawna unia wolności i postsolidarność 'etosowa' zielony sztandar (to jeszcze wychodzi??) - psl itd itp. |
![]() kisztan Klubowy Weteran Ford Focus i jeszcze ... Łańcut | 2006-04-07 13:40:33
To, że Rydzyka ktoś wpisał "dla jaj" to raczej pewne, no powiedzmy na 90%. ![]() Tak sobie teraz myślę, ..... ![]() Warto zastanowić sie nad sytuacją w ZOZ-ie Ankieta była rozprowadzona pośród 700pracowników szpitala, A to że "Grzybek" znalazł się w finałowej 6, może śmieszyć i zarazem smucić. Czy jest aż tak źle, że trzeba tu (myślę o moim mieście) takiej desperacji? A najsmutniejsze w tym wszystkim jest to, że lokalni działacze LPR potraktowali to poważnie, co zostało w mig pochwycone przez gazetę. PS. Wzmainaka o tym była już nawet w Informacjach na Polsacie. |
marcin2 gdynia | 2006-04-07 15:09:40
według artykułu było sześć propozycji (a nie że wybierano finałową 6), nie wiemy ile głosów było oddanych na każdego z potencjalnych patronów-myślę że ta informacja jest kluczowa,ale niestety w artykułe jej nie znajdziemy ![]() A tak na marginesie to nie rozumiem argumentu dyrektora szpitala że patron jest po to żeby promowac placówkę. Trochę szpitali w Trójmieście jest a przyznam się że nie znam żadnego z ich patronów (nawet nie wiedziałem że w ogóle jakichś patronów mają). Co do osób będących patronami "za życia" to zachęcam autora artykułu do odwiedzenia LECH WALESA AIRPORT ![]() [ wiadomość edytowana przez: marcin2 dnia 2006-04-07 15:16:54 ] |