Samochody z Anglii [małe pytanko]

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Zna ktoś może jakieś fajne stronki polskie z samochodami przywiezionymi z GB , lub może zna ktoś kogoś - kto się zajmuje importem takich fur z GB ??
Mobile.de , Autoscouty24 i inne już przewertowałem
Potrzebuję jakichkolwiek informacji na ten temat , każda informacja cenna
Z góry dziękuję za wszelki info.
Pozdro. Piotrek.

a dgzies pod tarnowem jest gosciu ktory przywozi maase aut z gb i na czesci przeznacza...caly plac aut ma , naprawde takie auta rozkreca ze glowa boli.... moj kuzyn ma z nim taki uklad ze dostaje od niego tablice rejestracyjne bo zbiera i dostal juz bez przesady ze 200 sztuk od goscia

No fure z gn przywiesc to dobry biznes, w dordze do pl w rajchu zakupic taka samam z rozwalonym tylem i 2miechy bluzgania i roboty i ma sie spoko samochod. u nich strasnzie tanie bo rynek zbytu chujowo maly.

Tyulko tam wozy 5 letnie juz umierają tak jak u nas 15 letnie ludzie wogóle nie mają pojecia o uzytkowaniu wozów najlepszym systemem naprawczym jest pełny gaz na zimnym motorze co 20tys wymieniają turbiny w samochodach normalnie koszmar albo kupią i od nowości przejadąnp 100tys km i ani razu oleju nie zmienią az wóz staje oddają na złom i nowy, przesiedziałem tam całe wakacje w serwisie i sam mam w nosie wozy z anglii.

Sorki raczej mil tam sie w milach jezdzi.

Odkopuje
Nie wiecie czy w Krakowie są jakieś firmy podejmujące sie przekładki kierownicy na drugą strone?

wbisie [rzelozysz sam na 2 strone duzy chlopiec jestes poradzisz sobie