Horhe - to juz koniec

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wiem ze to nieodpowiednia kategoria, ale rozmawialem dzisiaj z blacharzem i doszlismy do wspolnego wniosku ze nie ma sensu ladowac kasy w ta bude, podloga jest przegnita, mocowanie resora i tylne wachacze tez, do tego dochodzi koniecznosc wyklepania auta po dzwonie i pomalowania.
w poniedzialek przytargam go do domu i zaczne rozbierac, nie wiem czy mam ochote nadal bawic sie w malszka. niedaleko stoi fiat 600 z 56 roku, chyba w tym kierunku skieruje swoje kroki...
wszystkie czesci horhego beda na sprzedaz. ale jeszcze nie teraz. info pojawi sie na forum

a nie wygladal na przegnitego w kazdym razie 600tka tez fajna

szkoda bo byla takim fajnym autkiem...powodzenia przy nastepnym projekcie

Ten 1 kwietnia juz mnie zaczyna nudzić.
Ja potne 128 chyba........

no to lipa troche.ale silnik przynajmniej zdrowiutki,na pewno sie komus przyda.mam nadzieje ze zanabedziesz ta szescsete

Pterock kubły i takie wynalazki sobie zostaw do 600 silnik może też jak zdrowy i do roboty z nastepnym.

Cytat:
2006-04-01 14:55:53, kaza pisze:
Pterock kubły i takie wynalazki sobie zostaw do 600 silnik może też jak zdrowy i do roboty z nastepnym.

No silnik od maluch do 600tki pasuje jak ulał

Przypominam jaką mamy date...

Hehe a co tam swap jak znalazł

data datą, a Pterock mówił już o tym wcześniej, jeśli rzeczywiście poprzedni "blacharze" speprzyli sprawe to nie ma co ratować tej budy

nie no panowie, nie jest az tak zle
autko stoi u blacharza i niedlugo powinny ruszyc prace w przywracaniu mu swietnosci

[ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-04-01 19:02:44 ]

Cytat:
2006-04-01 18:58:56, pterock pisze:
nie no panowie, nie jest az tak zle autko stoi u blacharza i niedlugo powinny ruszyc prace w przywracaniu mu swietnosci [ wiadomość edytowana przez: pterock dnia 2006-04-01 19:02:44 ]

Jestem pewien że jak powiem mojej, co dziś zrobiłem to nie uwierzy...

Piter kupiłeś tego czerwonego swapa z allegro?

Cytat:
2006-04-01 19:54:58, owz pisze:
Piter kupiłeś tego czerwonego swapa z allegro?

no tak wyszło...

Pterock remontujesz horhego? Bo zabardzo nie skapowalem. Se mysle ze ty nigdy go nie skasujesz az tu nagle

Cytat:
2006-04-01 20:04:52, Blues_Elwood pisze:
Pterock remontujesz horhego? Bo zabardzo nie skapowalem. Se mysle ze ty nigdy go nie skasujesz az tu nagle

no nie tak nagle bo dzwona mialem 24 stycznia

Chodzilo mi o pozbycie się w negatywny sposób.

Cytat:
2006-04-01 19:57:32, piter_s1 pisze:
no tak wyszło...

Zdaje się że dobra decyzja wóz wygląda fajnie tylko na sprintach jaoś zawsze motor nie chcial jechać , ale może teraz już ma inny.