Profanacja!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
No w mordę!!!!! Gościa chyba pośmigało!!!!!!! co za %$@&%%#$@

**LOB** Exclusive Club of Opel Omegaburak

[ wiadomość edytowana przez: Res dnia 2003-04-11 11:29:55 ]

a tak by wyglądała Bestia z dwoma rueczkami......wygladałaby gdyby gość to miał naprawdę a nie wstawił sobie w zdjęcie
Double

powiem tak gdyby nie przesadna ilosc wlotow powietrza na masce i nie sztumski gril od BMK to bylo by ok ale w tym wydaniu to fura dla dresiarza pozdrowka SHAQ

(.....) tu było słowo uznane przez moich kolegów za zbyt obraźliwe - i ztego powodu zostałem przez nich objechany - toteż je wycofuję.
PS. Napisałbym wioska i burak, ale na mojej wiosce młodzież w kaszlakach ma lepszy gust.

Don Fernando ma wielkie stada...
Po uśmiechu go poznacie.

Nic nie zastąpi pojemności...

[ wiadomość edytowana przez: Prowo dnia 2003-04-16 10:00:48 ]

Cytat:
2003-04-11 11:28:17, Res pisze:
No w mordę!!!!! Gościa chyba pośmigało!!!!!!! co za %$@&%%#$@

Ja pier%$#%#$..... no comments...

No cóż ... ale o gustach nie powinno się rozmawiać

Jak dla mnie to jeszcze ze 2 wloty za mało. Ale pewnie gość się ratuje otwierając okna . O gustach się podobno nie dyskutuje
ale niecenzuralne słowa cisną mi się na usta, więc nic nie powiem.
Pozdr

widać ze koleś sie napracował albo wyłożył sakiewkę, ale cały misterny plan w pizdu

a za grill od bejcy - ehhh...

---+++== LOS OMEGAS BESTIALES ==+++---
Exclusivo club e Opel Omega !

>>> www.omega.lob.prv.pl <<<

o fuck pomocy a tak mi sie Omega B podobala! , ale gdyby nie wlot od bmw, wlot na dachu i wloty po boku i szpetny spojler, wielki znaczek i za bardzo ten zderzak po bokach, moze gdyby byl mniej kanciasty to bylby ok 290 KM

Założę się że gościu ostatni wlot zamontowany ma między uszami

No cóż, gość mieszka przy torze wyścigowym. Na tuningu się nie znam, więc nie oceniam jakości. Wizualny efekt moim zdaniem jednorazowy. Uważam, że omesia to auto o linii preferującej komfort i bezpretensjonalność. Takie przeróbki wyglądają dość dziwnie i mnie raczej dziwią. Czym innym jest natomiast ingerencja w silnik, zawieszenie itp tego nie widać, a czuć kiedy dostają po nosie "sportowcy". No ale to kwestia indywidualna. Skoro kogoś to pasie niech działa, zawsze to lepiej niż stać pod spożywczym po piwo po dyskotece w remizie

Janusz:
Jako były niejednokrotny bywalec dyskotek w remizach oraz sklepów spożywczych, stanowczo protestuję przeciwko tak drastycznym i niesprawiedliwym porównaniom!!!

Pzdr.

nie napiszę nic bo OSŁABŁEM I przeżyłem SZOK!!!!!!!!!!!!!!!!

Jak widzę Poloneza,DF'a albo malucha któremu buraczki wysypują się spod podłogi, to mówię CÓŻ.... tak bywa.......
Ale to jest niedopuszczalne żeby takie fajne auto, bądź co bądź nie do kupienia za te kilka K PLN, zostało tak zburaczone...
Naprawdę smutny i przygnębiający widok

Jak dla mnie rewelacja... brakuje tylko napisu
"TUNING SPORT" na drzwiach, "PIONEER" na tylnej szybie
i jakiegoś dresika za sterami

więcej powiedzieć się nie da

Chuj wie o co chodzi ale jak mi BURAK pisze, ze ma 290KM w Omedze to go smiechem zabije, a Kartos wytnie na 400km. Ta Omesia wola o pomste do nieba, rzeznika, czy jakiejkolwiek innej insytytucji...

PS. Pewnie wlot od bawary i nowy dresik dodaje konikow... oraz siano we lbie zamiast "MUSKU" tyle daje... Jak ktos nie wierzy to zaraz wlasciciel z banki jebnie i bedzie wporzo !!

To tez moja sprawka - nie winic Heleny : DRAMAR

PS. Jakos sie nie moge przywyczaic do logowania...

[ wiadomość edytowana przez: Helenka dnia 2003-04-12 02:24:25 ]

Tak spartaczyć szlachetny wóz po prostu szmondak. Gdzie on nim jeżdzi na wykopki??

dwa slowa-no comment.............................

pozdr 4 all

debil
totalna porażka
nie wiem czy będzie kiedyś dobrze w tym kraju jeśli po ziemi chodzą tacy !@$^%$#%^%&%$%$#^*(^%&%
pozdro

BRAKUJE JESZCZE ANTENY DO C.B. RADIO DŁUGIEJ NA 3 METRY, STADKA MIŚKÓW I PŁYTY KOMPAKTOWEJ W PRZEDNIEJ SZYBIE.

A JESZCZE PRZYDAŁY BY SIE SZYBKI WYKLEJONE FOLIA LUSTRZANĄ

POZDRO MEGA_3 I JEGO 3,0SEJ