[S]Mojego maluszka na części lub w całości

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
jak w temacie- sprzedam mojego maluszka 650ccm w całości- za 650zł , fotki w profilu
OCZYWIŚCIE CENY JESZCZE PODLEGAĆ MOGĄ NEGOCJACJI, IM WIĘCEJ CZĘŚCI KTOŚ WEŻMIE NARAZ, TYM WIĘKSZY RABAT

lub na części:

1)- autko bez alu felg, na 4x 12" białych nie pokrzywionych felgach i zimówkach (2 przednie nowe dębice frigo, 2 tylnie dwuletnie markgumy - bieznik jak w profil-Inga),
(za same koła z oponami chce 160pln)

2)wnętrze
- 1 kubełek starszego typu (klasyczny) obszyty białym skajem, bez przelotek na pasy, bardzo wygodny (włokno szklane)- 110pln
- 1 zwykły lotnik-30pln
-licznik el-
-kierownica sportowa 4 ramienna raid 33cm z nabą (150pln)
-brak tapicerki
-dorzucam tylnie kanapy

3) Silnik (osobno-300pln)
-silnik na wałku ireco 4 obrobiona głowica, poprawiony dolot, jednostka praktycznie bezawaryjna, serwisowany na bierząco (olej co 8tys. km zmieniany) gażnik dłubnięty, obecnie zestrojony na tryb oszczędny (na skrzynce z Bisa 4,7l przy sredniej predkosci 80-90km/h) ale i tak jest dość mocny (dysza 120/190, wolne obr. - 0,50 niedawno wymienione dysze na nowe, także wszystkie uszczelki i ośka przepustnicy (oczywiście poprawiony dyfuzor, z rozpylaczem itd)
wystarczy założyć do gaźnika rurke f8, dysze 130/190 i brede- auto wtedy pokazuje swoje pazurki- konkurencyjne na KJS
-nowy seryjny tłumik aluminizowany lekko odetkany z naspawaną końcówką (tekla niedawno sie rozsypała)

-seryjna sprawna skrzynia biegów(70pln)

4)Karoseria (w październiku kończy się przegląd)
- praktycznie całe auto bez silnika skrzyni i wnetrza, karoseria z klapami z tworzywa, drzwiami, szybami, światłami wiązką el. , seryjnym zawieszeniem, zderzakami Fl, bez amorów, z bakiem, nowym ukł. hamulcowym (nowe: wszystkie przewody włącznie z gumowymi, cylinderek przedni, 2 cyl. tylnie, przednie bębny ham. tylnie rozpieraki, wszystkie szczeki, przednia tarcza kotwiczna, wachacz. całosc wymieniono w przeciagu ost. 3 miesiecy ) całosc kosztuje 200pln,
za samą karoserię tylko z drzwiami i szybami oraz wiązką i tylnimi swiatłami a takze szczatkowym zawieszeniem, chce 100pln

jak widać, z wierzchu fiat nawet niezły jak na 17 letnie auto, prawy próg wymieniony, podłoga od progu do tunelu takze wymieniona, niestety lakier niezbyt dobrej jakości (gdzieniegdzie zacieki, poprzedni lakiernik spieprzył sprawe )

do zrobienia:
do poleczenia lub wymiany belka przednia (mocowanie resoru i wahaczy), poleczenie ścianki grodziowej, do wymiany 3 wzmocnienia wzdłużne pod podłogą bagażnika, poprzeczny profil zamkniety pod przednią częścią kokpitu, tylnia częśc malucha raczej w dobrym stanie.
lekko pogniecione drzwi pasażera, zamykają sie dobrze, wystarczy naprawa blacharska.

klapa przednia (80pln) na zapinkach i tylnia(110pln) na zapinkach, obie z laminatu- jak w profilu
wszystkie szyby, tylnie boczne uchylane, w drzwiach boczki z lekkiego tworzywa, seryjne szyby.

niemieckie atestowane zapinki "Sandtler" 2 kpl każdy po 30pln (nowe 60pln)
resor BMT Orzesze robiony na zamówienie- 100pln

do całego samochodu dorzucam całą masę skarbów, także 2 chromowane zderzaczki przedni w stanie prawie bdb, (tzn niepokrzywiony, kpl. mocowanie, chrom do regeneracji, bo ruda zaczyna sie pojawiac)
tylni zderzak troche lepszy stan chromu, ale pokrzywiony, kpl mocowania, oryginalne podswietlanie tabl. rej., cała gama czesci do silnika 650, przedniego zawieszenia, karoseryjne itp.

jak cos to na priva, lub
tel. : 662289278
gg: 7975834
mail: rallydesign@ vp.pl

[ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2006-09-03 22:18:17 ]

za kpl bude chcesz 200pln wiec daje 100 i zabieram klape i maske ? OK ?

Qbełek zarezerwowany na razie...

za klapy to min. 40 za przód (prototyp do lakierowania, za 80 polakierowana juz klapa) i 100 za tył, bo jest już w lakierze białym , z siatką alu i zawiasami , razem z budą i innymi do niej częsciami koszt promocyjny to 200pln (zależy mi na sprzedaniu budy, gdyz mam inna juz z wspawaną klatką, i ta nie bedzie mi potrzebna, a na złom to jednak troche szkoda...

[ wiadomość edytowana przez: HNT dnia 2006-09-04 11:24:13 ]

UP...
szczególnie zależy mi na sprzedaniu budy, za 200 z tyloma dodatkowymi nowymi czesciami to chyba niezła cena?

Up, całość sprzedam za 550pln, a kogo odstrasza wygląd tylnich świateł- łatwo idzie przerobić z powrotem na serie- to jedyna modyfikacja "na stałę" reszta jest przykrecana, (boczne wloty są odkrecane) reszta to seryjny FL, wystarczy troszke go poleczyc i znowu moze słuzyc... zawsze mogą sie przydac papiery, ja musze sie go pozbyc bo OC mam za co płacic sama buda z papierami moze byc za 100pln